G.I.Joe – Megtorlás (2013) amerikai film

Az akciófilmek rajongóinak jó hír igazán, hogy a G.I.Joe – Megtorlás (G.I. Joe: Retaliation) című szuperprodukció tele van olyan harci jelenetekkel, melyek jócskán felülírják a fizika szabályait, ám éppen ettől – és a 3D megjelenítéstől – ilyen látványosak. A történet a 2009-es megjelenésű G.I.Joe: A kobra árnyéka című szuperprodukció folytatásának tekinthető, régi és új szereplőket vonultat fel. A G.I.Joe szuperkommandóban immár megjelenik Joe Colton (Bruce Willis) és Roadblock (Dwayne Johnson) is, akik a Hasbro képregények állandó szereplői, ám az előző filmben még nem vettek részt.

G.I.Joe – Megtorlás (G.I. Joe: Retaliation) 3
Bruce Willis

Az első rész végén felmerülő gyanú, hogy áruló van az elnök környezetében, érdekes kiindulópont a második rész számára. A folytatásban immár bizonyossággá lesz, hogy a gonosz megszállta a Fehér Házat, és már az elnök sem tarthatja távol magát tőle.

G.I.JOE – MEGTORLÁS [+12]

Színes, amerikai akciófilm

A Hasbro G.I.Joe ® karaktereinek felhasználásával írta: Rhett Reese & Paul Wernick
Fényképezte: Stephen F. Windon
Rendezte: Jon M. Chu

Szereplők:

Flint: D.J. Cotrona
Viharárny: Byung-hun Lee
Lady Jaye: Adrianne Palicki
Kígyószem: Ray Park
Az USA elnöke: Jonathan Pryce
Blind Master: RZA
FireFly: Ray Stevenson
Duke: Channing Tatum
Joe Colton: Bruce Willis,
Roadblock: Dwayne Johnson

Magyarországon forgalomba hozza a UIP-Dunafilm.
Várható bemutató: 2013. április 04.

A G.I.Joe csapat tagjai miután semlegesítették Pakisztán nukleáris arzenálját, az osztag kitör az ellenség gyűrűjéből. A film elején látható jelenetsor az akciófilm-rajongók legvadabb álmait is valóra váltja, mert a hősök eszeveszett lövöldözés közepette ereszkednek le a szédítő magasságból, az akadályokat parkourral küzdik le, és a kézitusától sem riadnak vissza. A jelenetsorban a csapat minden tagjának alkalma nyílik különleges képességei kamatoztatására, és bebizonyítják, hogy együtt végképp legyőzhetetlenek.

Mi az a parkour?

Egy már nem is annyira újfajta sport, melyet városi körülmények között, korlátokon, padokon, házak között vagy éppen háztetőkről-háztetőkre ugrálva és falakon futkosva csinálnak a sportolók, akik a filmekben vagy a rendőrök elől menekülnek, vagy az ellenség által körbezárt területről törnek ki. Parkour, vagy más szóval free running, amit kiválóan művel az új G.I. Joe-karakter Flint (D.J. Cotrona ), a nagyszerű katona, akinek van egy kis lázadó beütése. Szakterülete a rendkívül veszélyes, akrobatikus parkour, amely kivételes mozgékonyságot és hajlékonyságot kíván ahhoz, hogy a test minél gyorsabban eljusson A-ból B-be. Hogy megfelelő jártasságot szerezzen, Cotrona hónapokig edzett a Los Angeles-i Tempest stúdió parkour specialistáival.

A parkour megjelent már Luc Besson: Yamakasi, A modern idők szamurájai című filmben, vagy a Taxi 4. részében is.

Feliratos filmelőzetes

http://youtu.be/y5GwMD6nQgw

Bruce Willis, a G.I.Joe lelke

Bruce Willis a Die Hard 5-tel kezdett a mozikban, most pedig az igazi G.I. Joe-t, azaz Joe Colton tábornokot alakítja a filmben.

Ki más tudná hitelesebben megszemélyesíteni az amerikai szuperkatonát? – teszi fel a költői kérdést Jon M. Chu rendező. – Joe Colton titokzatos figura, akiről sutyorogtak a képregény sorozat egyik-másik epizódjában, de sosem jelent meg a maga valójában. Most, amikor Bruce Willis hirtelen színre lép, nyilvánvaló lesz, hogy ő a G.I. Joe lelke.

A több mint 300 millió dollár bevételt hozó első rész után a folytatásban a G.I. Joe-k nem csak halálos ellenségükkel, a Kobrával küzdenek, hanem szembe kell szállniuk egy a kormány berkein belülről jövő fenyegetéssel, amely a létüket veszélyezteti.

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 4 =


Scroll to top