G.I.Joe – Megtorlás (2013) amerikai film

Az akciófilmek rajongóinak jó hír igazán, hogy a G.I.Joe – Megtorlás (G.I. Joe: Retaliation) című szuperprodukció tele van olyan harci jelenetekkel, melyek jócskán felülírják a fizika szabályait, ám éppen ettől – és a 3D megjelenítéstől – ilyen látványosak. A történet a 2009-es megjelenésű G.I.Joe: A kobra árnyéka című szuperprodukció folytatásának tekinthető, régi és új szereplőket vonultat fel. A G.I.Joe szuperkommandóban immár megjelenik Joe Colton (Bruce Willis) és Roadblock (Dwayne Johnson) is, akik a Hasbro képregények állandó szereplői, ám az előző filmben még nem vettek részt.

G.I.Joe – Megtorlás (G.I. Joe: Retaliation) 3
Bruce Willis

Az első rész végén felmerülő gyanú, hogy áruló van az elnök környezetében, érdekes kiindulópont a második rész számára. A folytatásban immár bizonyossággá lesz, hogy a gonosz megszállta a Fehér Házat, és már az elnök sem tarthatja távol magát tőle.

G.I.JOE – MEGTORLÁS [+12]

Színes, amerikai akciófilm

A Hasbro G.I.Joe ® karaktereinek felhasználásával írta: Rhett Reese & Paul Wernick
Fényképezte: Stephen F. Windon
Rendezte: Jon M. Chu

Szereplők:

Flint: D.J. Cotrona
Viharárny: Byung-hun Lee
Lady Jaye: Adrianne Palicki
Kígyószem: Ray Park
Az USA elnöke: Jonathan Pryce
Blind Master: RZA
FireFly: Ray Stevenson
Duke: Channing Tatum
Joe Colton: Bruce Willis,
Roadblock: Dwayne Johnson

Magyarországon forgalomba hozza a UIP-Dunafilm.
Várható bemutató: 2013. április 04.

A G.I.Joe csapat tagjai miután semlegesítették Pakisztán nukleáris arzenálját, az osztag kitör az ellenség gyűrűjéből. A film elején látható jelenetsor az akciófilm-rajongók legvadabb álmait is valóra váltja, mert a hősök eszeveszett lövöldözés közepette ereszkednek le a szédítő magasságból, az akadályokat parkourral küzdik le, és a kézitusától sem riadnak vissza. A jelenetsorban a csapat minden tagjának alkalma nyílik különleges képességei kamatoztatására, és bebizonyítják, hogy együtt végképp legyőzhetetlenek.

Mi az a parkour?

Egy már nem is annyira újfajta sport, melyet városi körülmények között, korlátokon, padokon, házak között vagy éppen háztetőkről-háztetőkre ugrálva és falakon futkosva csinálnak a sportolók, akik a filmekben vagy a rendőrök elől menekülnek, vagy az ellenség által körbezárt területről törnek ki. Parkour, vagy más szóval free running, amit kiválóan művel az új G.I. Joe-karakter Flint (D.J. Cotrona ), a nagyszerű katona, akinek van egy kis lázadó beütése. Szakterülete a rendkívül veszélyes, akrobatikus parkour, amely kivételes mozgékonyságot és hajlékonyságot kíván ahhoz, hogy a test minél gyorsabban eljusson A-ból B-be. Hogy megfelelő jártasságot szerezzen, Cotrona hónapokig edzett a Los Angeles-i Tempest stúdió parkour specialistáival.

A parkour megjelent már Luc Besson: Yamakasi, A modern idők szamurájai című filmben, vagy a Taxi 4. részében is.

Feliratos filmelőzetes

http://youtu.be/y5GwMD6nQgw

Bruce Willis, a G.I.Joe lelke

Bruce Willis a Die Hard 5-tel kezdett a mozikban, most pedig az igazi G.I. Joe-t, azaz Joe Colton tábornokot alakítja a filmben.

Ki más tudná hitelesebben megszemélyesíteni az amerikai szuperkatonát? – teszi fel a költői kérdést Jon M. Chu rendező. – Joe Colton titokzatos figura, akiről sutyorogtak a képregény sorozat egyik-másik epizódjában, de sosem jelent meg a maga valójában. Most, amikor Bruce Willis hirtelen színre lép, nyilvánvaló lesz, hogy ő a G.I. Joe lelke.

A több mint 300 millió dollár bevételt hozó első rész után a folytatásban a G.I. Joe-k nem csak halálos ellenségükkel, a Kobrával küzdenek, hanem szembe kell szállniuk egy a kormány berkein belülről jövő fenyegetéssel, amely a létüket veszélyezteti.

Ország:
Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × egy =


Scroll to top