Frank

Frank a zenészvilágban is különc: soha nem veszi le a fejéről a papírmaszkot. Pedig levehetné, hisz a jóképű Michael Fassbender rejtőzik az álarc alatt. A Frank filmajánlója, jelenetképei.

Frank című filmvígjáték 4. jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhoz
„Michael Fassbender csodálatos!” – írja a Vanity Fair.

Frank (+16)

2014 – színes, angol-ír filmvígjáték

Rendezte: Lenny Abrahamson
Forgatókönyv: Jon Ronson, Peter Straughan
Fényképezte: James Mather
Producer: Ed Guiney, David Barron, Stevie Lee
Zene: Stephen Rennicks
Vágó: Nathan Nugent

Főszereplők: Michael Fassbender, Domhnall Gleeson, Maggie Gyllenhaal, Scoot McNairy

Frank című filmvígjáték 2. jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhoz

Országos bemutató: 2014. július 31. Magyarországon forgalmazza a Mozinet

Frank filmajánló röviden

Az Oscar-díjra jelölt Michael Fassbender alakítja Franket, a kiejthetetlen nevű indie banda, a The Soronprfbs frontemberét ebben az egyéni hangulatú zenés vígjátékban. Frank még a zenészek körében is igazi különcnek számít: csak a tökéletes hangzás érdekli, mindenben az inspirációt keresi – és még alvás közben sem veszi le az egész fejét körbevevő hatalmas papírmasé maszkot. Frank és csapata kizárólag a popszakmát messzemenőkig elutasító egyéniségekből áll.

Frank című filmvígjáték 1. jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhoz

Ebbe a furcsa társaságba érkezik az ambíciókkal teli Jon (Domhnall Gleeson), akinek a legvadabb álmai válnak valóra, amikor egy váratlan üresedés miatt, pusztán kényszerűségből felveszik a bandába. A kis csapat hamarosan maga mögött hagyja a civilizációt, egy kis erdei házban kezdenek el kísérletezgetni, hogy megalkossák a tökéletes albumot – Jon pedig kénytelen felismerni, hogy a zenészélet nem annyira egyszerű, mint ahogy a bulvárlapokban olvassuk. A kezdeti feszültségek tovább fokozódnak, ahogy a The Soronprfbs elkezd népszerűvé válni az interneten és Jon megpróbál összejönni Frank ördögien szexi alkotótársával, Clarával (Maggie Gyllenhaal).

Lenny Abrahamson a Sundance Filmfesztiválon elsöprő kritikai és közönségsikert aratott filmjében a szupersztár Michael Fassbendert tőle rendkívül szokatlan szerepben láthatjuk. A színész, akinek alakítását a Vanity Fair csodálatosnak, az Indiewire pedig mesterinek nevezett, ezúttal még énektudását is megcsillogtatja!
Frank című filmvígjáték 1. jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhozA bármennyire is hihetetlen, de igaz történeten alapuló Frank 2014 július 31-én kerül országosan a mozikba, szinkronizált és feliratos változatban egyaránt.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − hat =


Scroll to top