Frank

Frank a zenészvilágban is különc: soha nem veszi le a fejéről a papírmaszkot. Pedig levehetné, hisz a jóképű Michael Fassbender rejtőzik az álarc alatt. A Frank filmajánlója, jelenetképei.

Frank című filmvígjáték 4. jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhoz
„Michael Fassbender csodálatos!” – írja a Vanity Fair.

Frank (+16)

2014 – színes, angol-ír filmvígjáték

Rendezte: Lenny Abrahamson
Forgatókönyv: Jon Ronson, Peter Straughan
Fényképezte: James Mather
Producer: Ed Guiney, David Barron, Stevie Lee
Zene: Stephen Rennicks
Vágó: Nathan Nugent

Főszereplők: Michael Fassbender, Domhnall Gleeson, Maggie Gyllenhaal, Scoot McNairy

Frank című filmvígjáték 2. jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhoz

Országos bemutató: 2014. július 31. Magyarországon forgalmazza a Mozinet

Frank filmajánló röviden

Az Oscar-díjra jelölt Michael Fassbender alakítja Franket, a kiejthetetlen nevű indie banda, a The Soronprfbs frontemberét ebben az egyéni hangulatú zenés vígjátékban. Frank még a zenészek körében is igazi különcnek számít: csak a tökéletes hangzás érdekli, mindenben az inspirációt keresi – és még alvás közben sem veszi le az egész fejét körbevevő hatalmas papírmasé maszkot. Frank és csapata kizárólag a popszakmát messzemenőkig elutasító egyéniségekből áll.

Frank című filmvígjáték 1. jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhoz

Ebbe a furcsa társaságba érkezik az ambíciókkal teli Jon (Domhnall Gleeson), akinek a legvadabb álmai válnak valóra, amikor egy váratlan üresedés miatt, pusztán kényszerűségből felveszik a bandába. A kis csapat hamarosan maga mögött hagyja a civilizációt, egy kis erdei házban kezdenek el kísérletezgetni, hogy megalkossák a tökéletes albumot – Jon pedig kénytelen felismerni, hogy a zenészélet nem annyira egyszerű, mint ahogy a bulvárlapokban olvassuk. A kezdeti feszültségek tovább fokozódnak, ahogy a The Soronprfbs elkezd népszerűvé válni az interneten és Jon megpróbál összejönni Frank ördögien szexi alkotótársával, Clarával (Maggie Gyllenhaal).

Lenny Abrahamson a Sundance Filmfesztiválon elsöprő kritikai és közönségsikert aratott filmjében a szupersztár Michael Fassbendert tőle rendkívül szokatlan szerepben láthatjuk. A színész, akinek alakítását a Vanity Fair csodálatosnak, az Indiewire pedig mesterinek nevezett, ezúttal még énektudását is megcsillogtatja!
Frank című filmvígjáték 1. jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhozA bármennyire is hihetetlen, de igaz történeten alapuló Frank 2014 július 31-én kerül országosan a mozikba, szinkronizált és feliratos változatban egyaránt.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 1 =


Scroll to top