Förtelmes Főnökök 2.

Förtelmes Főnökök 2. (2014 – Horrible Bosses 2.) amerikai vígjáték. A nagy trió: Jason Sudeikis, Jason Bateman és Charlie Day újra fellázad a világ rendje ellen! Ezúttal azonban, amikor elegük van a főnökökből, nem gyilkolni akarnak, jobb ötletük akad: túszt ejtenek az ellenség csapatából! Mozifilmek a Filmrakatban.

Förtelmes főnökök jelenetfotó
Förtelmes főnökök jelenetfotó

Förtelmes Főnökök 2. (+12)
Színes amerikai vígjáték – 2014

Eredeti cím: Horrible Bosses 2
Fényképezte: Julio Macat. Zene: Christopher Lennertz. Látvány: Clayton Hartley. Írta: Michael Markowitz, Jonathan M. Goldstein, John Francis Daley, Sean Anders, John Morris. Producer: James Wan.
Főszereplők: Jason Sudeikis, Jason Bateman, Charlie Day, Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Christoph Waltz, Chris Pine, Jamie Foxx.
Rendezte: Sean Anders

Mozibemutató: 2014. november 27. Forgalmazza az InterCom

Förtelmes Főnökök 2 - amerikai vígjáték

Förtelmes Főnökök 2. – filmajánló

A főnököktől nehéz megszabadulni. Nick, Dale és Kurt (Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis), a három jó barát, aki jobb híján gyilkosságra is vállalkozott volna, hogy megmeneküljön a basáskodó főnökök rabigájából, végleg a maga ura akar lenni. Magánvállalkozásba kezdenek, ám a főnöktelenség örömei nem sokáig tartanak. Egy ravasz befektető (Christoph Waltz) tönkreteszi őket, és ők – jogi lehetőségek, és jobb híján – emberrablással próbálják megoldani a helyzetet. A mágnásnak ugyanis van egy kellemetlen, elkényeztetett nagyfia (Chris Pine), akit az isten is túsznak teremtett. A váltságdíj pont megmentheti a három lükét a csődtől. Egyedül azt felejtették ki a számításból, hogy a) teljesen alkalmatlanok b) a barátaik segítsége csak tovább ront a helyzetükön. És akkor még Dale pajkos exfőnökét (Jennifer Aniston) bele sem kalkulálták a tervbe.

Nick, Dale és Kurt (Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis)

2011 egyik elsöprő sikerű meglepetés-vígjátéka folytatódik: az első rész összes sztárja visszatér!
Szinkronizált trailer

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 + hét =


Scroll to top