Förtelmes Főnökök 2.

Förtelmes Főnökök 2. (2014 – Horrible Bosses 2.) amerikai vígjáték. A nagy trió: Jason Sudeikis, Jason Bateman és Charlie Day újra fellázad a világ rendje ellen! Ezúttal azonban, amikor elegük van a főnökökből, nem gyilkolni akarnak, jobb ötletük akad: túszt ejtenek az ellenség csapatából! Mozifilmek a Filmrakatban.

Förtelmes főnökök jelenetfotó
Förtelmes főnökök jelenetfotó

Förtelmes Főnökök 2. (+12)
Színes amerikai vígjáték – 2014

Eredeti cím: Horrible Bosses 2
Fényképezte: Julio Macat. Zene: Christopher Lennertz. Látvány: Clayton Hartley. Írta: Michael Markowitz, Jonathan M. Goldstein, John Francis Daley, Sean Anders, John Morris. Producer: James Wan.
Főszereplők: Jason Sudeikis, Jason Bateman, Charlie Day, Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Christoph Waltz, Chris Pine, Jamie Foxx.
Rendezte: Sean Anders

Mozibemutató: 2014. november 27. Forgalmazza az InterCom

Förtelmes Főnökök 2 - amerikai vígjáték

Förtelmes Főnökök 2. – filmajánló

A főnököktől nehéz megszabadulni. Nick, Dale és Kurt (Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis), a három jó barát, aki jobb híján gyilkosságra is vállalkozott volna, hogy megmeneküljön a basáskodó főnökök rabigájából, végleg a maga ura akar lenni. Magánvállalkozásba kezdenek, ám a főnöktelenség örömei nem sokáig tartanak. Egy ravasz befektető (Christoph Waltz) tönkreteszi őket, és ők – jogi lehetőségek, és jobb híján – emberrablással próbálják megoldani a helyzetet. A mágnásnak ugyanis van egy kellemetlen, elkényeztetett nagyfia (Chris Pine), akit az isten is túsznak teremtett. A váltságdíj pont megmentheti a három lükét a csődtől. Egyedül azt felejtették ki a számításból, hogy a) teljesen alkalmatlanok b) a barátaik segítsége csak tovább ront a helyzetükön. És akkor még Dale pajkos exfőnökét (Jennifer Aniston) bele sem kalkulálták a tervbe.

Nick, Dale és Kurt (Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis)

2011 egyik elsöprő sikerű meglepetés-vígjátéka folytatódik: az első rész összes sztárja visszatér!
Szinkronizált trailer

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 + 16 =


Scroll to top