Folytatást kap Jason Statham cápás filmje

Folytatást kap Jason Statham cápás filmje: Újra szembe néz a tengeri fenevaddal?
Újra szembe néz a tengeri fenevaddal?

A szigorú tekintetű filmsztáron nem fog múlni, hogy elkészüljön a Meg – Az őscápa 2. Természetesen csak akkor kaphat folytatást a cápás film, ha Statham feltételeit teljesítik a producerek.

Még szerencse, hogy semmi olyat nem kért, amit ne lehetne teljesíteni.

Minden megoldható, különösen úgy, ha az első film jegypénztáraihoz úgy özönlik a nép, mint annak idején a török had Eger vára felé.

Jason Statham kemény fickó. Nemcsak akkor, ha cápákkal kell csatáznia, hanem akkor is, ha üzletemberekkel néz szembe. A Meg – Az őscápa (The Meg, már a mozikban) váratlanul nagy sikere után máris közölte feltételeit a film producereivel. A lényeg persze az, hogy ő a maga részéről készen áll a folytatásra – de ehhez pár feltételnek teljesülnie kell.

Hirdetés

Még szerencse, hogy – a nyilvánosságra kerültek közül – egyik sem olyan, amit ne lehetne valóra váltani. És úgy tűnik, mindegyik abból következik, hogy Statham, aki a filmben félelmet nem ismerő búvárként száll szembe az óriáscápával, nagyon jól érezte magát az első rész forgatásán.

Így aztán most is azt szeretné, hogy a következő rész Új-Zélandon, lehetőleg Auckland közelében készüljön, ő a forgatási szünetben elmehessen Fidzsi-szigetére búvárkodni, teremtsenek neki lehetőséget, hogy igazi cápák között úszva készülhessen a szerepre, és lehetőleg úgy forgassanak, hogy neki ne a semmivel kelljen verekednie, hanem egy műanyag cápapótlékkal.

– Eredetileg azt hittem, hogy sokkal véresebb filmet fogunk csinálni – nyilatkozta a színész. – De Jon Turteltaub rendező meggyőzött, hogy így, ha játékosabbra, kevésbé véresre vesszük a figurát, sokkal többen megnézhetik. És igaza lett. Szóval, részemről, folytathatjuk!

Ahogy korábban írtuk, Statham imád búvárkodni és az sem véletlen, hogy Fidzsi-szigetére vágyik. Itt készült fel ugyanis az első film cápás-vizes jeleneteire. Ha újra elmehet kedvenc helyére, akkor valószínűleg újra szembe néz majd a tengeri fenevaddal a Meg folytatásában.

Forrás: IC Press

Mozifilm innen:

Scroll to top