A földön hemperget mikor megtudta: az övé Cyborg szerepe!

Hihetetlen örömet okozott Ray Fishernek amikor az új szuperprodukció rendezője, Zack Snyder felhívta és közölte vele, hogy az övé Cyborg szerepe. A reakciója meghökkentő volt: a földön kezdett hemperegni…

Az igazság ligája (Justice League, hazai bemutató: november) hősei mind igazi sztárok: Batmant, Wonder Womant, Flasht és a többieket jórészt legendás (vagy éppen e szerepük miatt legendássá vált) színészek alakítják: Ben Affleck, Gal Gadot és Ezra Miller mellett Jason Momoa vagy Robin Wright sem számít éppen kezdődnek.
Az igazság ligája hősei mind szuperhősök: Batman, Wonder Woman, Flash, stb...

A Cyborgot játsszó Ray Fisher-nek viszont ez az első igazi filmszerepe. Valószínűleg ettől ennyire lelkes és izgatott: és ez az izgalma átragad mindenkire, aki látja – és valószínűleg ez teszi már a film bemutatója előtt ennyire közkedveltté. Nagyon röviden látható volt már a Batman Superaman ellen-ben, azóta pedig buzgón járja a képregényrajongó-gyűléseket, és a közösségi oldalak hálásnak is mutatkoznak az elhivatottságáért: imádják.

1988. június 5-én született az Egyesült Államokban. A színes bőrű színészre 2015-ben is felfigyelhettünk volna, mivel ő volt az egyik jelölt a Star Wars 7: Az ébredő erő (2015) amerikai sci-fi egyik főszerepére. Finn szerepét végül nem ő, hanem John Boyega kapta meg.A következő évben azonban már rámosolygott a szerencse: részese lehetett a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című szuperprodukciónak – Cyborg szerepét kapta meg.

Ezen a héten Ray Fisher a Fülöp szigeteken rendezett Comiconon jelent meg, és ott mesélte el, hogyan reagált, amikor megtudta, hogy kiválasztották a szerepre.

– Odautaztam Detoritba, mert ott forgatták a Batman Superman ellen-t – mesélte a fogadására összegyűlt rajongóknak. – Azt gondoltam, hogy ha nem kapom meg a szerepet, akkor is megérte, mert azért nagyon jól éreztem ott magam. Azután Snyder felhívott, és csak egy mondatot tudott elmondani: „hát, úgy látszik, csinálunk egy közös filmet”, mert utána már üvöltöttem és a földön henteregtem! Ezt úgysem érthette meg sem ő, sem más: a Batman visszatér-t nézem újra minden karácsonykor!

Forrás: IC Press

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top