Fittyet hány az elvárásokra a gyönyörű filmsztár

Gal Gadot nem nagyon foglalkozik azzal, mások mit mondanak. Akkor sem, ha az új szuperhősös filmjét kell népszerűsítenie szerte a világban.

A Wonder Woman (Wonder Woman, hazai bemutató: június 1.) látványos, elsöprő erejű, izgalmas – és persze csak mese: kizárólag a szárnyaló fantázia terméke. De mert egy férfiak ellen a jó ügyért harcoló nő a főhőse, ráadásul egy nő rendezte, egyre többen érzik úgy, hogy a valódi világra is nagy hatása lehet.

A női egyenjogúságért harcoló több szervezet is hisz benne, hogy a film sikere a nőjogi harc sikere is lehet. Ezért arra bíztat minden nőt, hogy már az első héten menjen moziba. A Hollywoodban befolyásos WiF (Woman in Film) szervezet is erre kérte pártolóit.
Gal Gadot alakítja Wonder Woment

Még szerencse, hogy Gal Gadot ebből a szempontból is tökéletes Wonder Woman: a vásznon kívül egyszerű, természetes, és minden felszólítás nélkül fittyet hány az elvárasokra.

Például sosem vesz magas sarkú cipőt, még akkor sem, ha például a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon egyenesen kötelezővé tették a vörös szőnyegen vonuló nők számára. A film sztárjai, Chris Pine, Robin Wright és Gadot már megkezdték a premierrel együtt járó világkörüli útjukat: és ő – ugyan mindig nagyon elegáns, és persze nagyon szép –, de mindenütt kényelmes lapos sarkúban jelenik meg: úgy tűnik, nem törődik bele, hogy a divat szabályai kötelezőek legyenek – és ezzel talán új divatot teremt.

Forrás: IC Press

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top