Ez a filmsztár biztosan ott lesz a Downton Abbey 2.-ben

Ki lesz ott és ki marad ki az első mozifilm szereplői közül a Downton Abbey 2.-ben? Az egyik legnagyobb kedvenc biztosan ott lesz a stáblistán!…

Maggie Smith persze hogy benne van a Downton Abbey 2.-ben!

Maggie Smith persze hogy benne van a Downton Abbey 2.-ben!

Ki lesz ott és ki marad ki a régi szereplők közül a Downton Abbey 2.-ben? Az egyik legnagyobb kedvenc biztosan ott lesz a stáblistán!

A Downton Abbey 2. stábját sok dologgal idegesítik a rajongók, például azzal a kérdéssel, hogy az egyik főszereplő, Maggie Smith benne lesz-e a mozifilmes folytatásban.

Igen, benne! Már forgatják a filmet Anglia egyik legjelentősebb és legnépszerűbb színésznőjével, de olyan tempóban, hogy a Downton Abbey 2. idén karácsonyra ott lesz a mozikban.

FRISS! Időközben elkészült a Downton Abbey 2. része is. A folytatást is Julian Fellowes, az azonos nevű televíziós sorozat készítője és írója írta. Az eredeti tervek szerint 2021-ben lett volna a mozipremier, de most már szinte biztos, hogy a bemutató 2022-ben lesz.

A Smith-kérdés egyébként jogos volt, mert az alkotók szívesen cukkolták azzal a nézőket, hogy esetleg megölik Dowager grófnőjét, aki maga is megjegyzi az első mozis részben, hogy talán már nem él sokáig. Egyébként Smith is, karakterben maradva, gonoszkodva részt vett a cukkolásban. Amikor az első mozifilm elkészítéséről felröppentek a találgatások, azt mondta félig tréfásan: csak azzal a feltétellel vállalja el a szerepet, ha a cselekmény a temetésével kezdődik.

Hasonló atrocitásokról számolt a be a Downton Abbey másik nagy kedvence, Dan Stevens is, csak ellenkező előjellel. A jeles színész csaknem tíz év után otthagyta a sorozatot, mert változatosságra vágyott, ám még ma is arról faggatják, hogy visszatér-e. Ennek az adott tápot, hogy Stevens karaktere néha felbukkant szellemként egy-egy epizódban, mint Magdi anyus a Barátok köztben, ha már a nézők annyira szerették. Ám a színész mostanra végképp más feladatok után néz.

 
A Downton Abbey 2. hazai bemutatója várhatóan: 2022. március

Forrás: UIP-Duna Film

Ha tetszett a filmajánló, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 + kettő =

Scroll to top