Az új filmje alapján akár néma is lehetne, de most hallatta a hangját

Emily Blunt a nők egyenjogúságáért szólalt fel. Elege lett abból, hogy a nőket kisemmizik Holywoodban. Nézd meg, mit mondott a filmsztár!

Hang nélkül  - Emily Blunt

Agresszív lépéseket tesz Emily Blunt (Gideon lánya – Arany Glóbusz, Az ördög Pradát visel – Arany Glóbus-jelölés), hogy Hollywoodban a nők ugyanakkora gázsit kapjanak, mint férfiak.

Nem tisztességes, hogy a nők kevesebbet keresnek, mint a férfiak Hollywoodban

Személyes felelősséget érzek azért, hogy ne kelljen magamat kisemmizettnek érezni – idézi a színésznőt a Vanity Fair. – A mai felfokozott hangulatban (az egyre dagadó molesztálási botrányra utal – a szerk.) szerintem pozitív végkicsengése van, ha azt a kifejezést használjuk, hogy agresszív tárgyalási üzemmódba kapcsolunk. Különösen akkor háborodik fel az ember, ha tudja, hogy mások mennyit keresnek rajta. Nem érdekel, ha azt gondolják rólam, hogy nem vagyok jó csapatjátékos.

A brit színésznő legutóbb férjével, John Krasinskivel közösen készített pszichothrillert. A Hang nélkülnek (A Quiet Place – hazai bemutató: 2018. május) Krasinski nemcsak egyik főszereplője, de rendezője és egyik forgatókönyvírója is. A film egy családról szól, akik elszigetelten élnek egy házban, és mindig csöndben kell lenniük, mert titokzatos rém fenyegeti őket.

FRISSÍTÉS: Azóta már megismerhettük a csenddel sokkoló sztori második részét is! A Hang nélkül sorozat első és második része adatlapjait – előzetesekkel, képekkel – itt találod:

A rettegésnek sosincs vége
Jelenetfotó a Hang nélkül 2. részéből

Fotó: © 2017 Paramount Pictures. All rights reserved.
Forrás: UIP Hírek

Scroll to top