Zoe Saldana

Zoe Saldana dominikai/amerikai színésznő. 1978 június 19-én született New Yersey-ben (USA).

Mégsem a lányokat szereti a Star Trek szexi Uhura hadnagya?

A nemrég homoszexualitás jeleit mutató szexi színésznő bepasizott! Marco Perego futballsztárból festőművésszé avanzsált olasz életművész és Zoe Saldana színésznő a Sötétségben – Star Trek (már a mozikban!) sztárja egymásba habarodtak. Star Trek szexi sztárjának új lovagja Marco Perego olasz futballistaként átélte azt a szörnyűséget, ami a sportolók legborzalmasabb rémálma: egy sportsérülés véget vetett a karrierjének.… Olvasd tovább »

Sötétségben – Star Trek 3D

James T. Kirk kapitány (Chris Pine) kalandjai újra a filmvásznon, a Sötétségben – Star Trek című szuperprodukcióban. Most még látványosabb, még akciódúsabb kiadásban és – ami lassan természetessé válik – 3D-ben. Sci-fi, akció vagy thriller? Egy kicsit mind a három lesz a 2013-as Star Trek… Filmajánló …ami önállóan is megállja a helyét, azaz nem kell… Olvasd tovább »

Star Trek titkolózás

Star Trek – Sötétségben. Star Trek Into Darkness a címe a legújabb sci-fi-thrillernek, ami majd csak a nyáron, június 13-án májusban kerül a hazai mozikba. A film körül nagy a titkolózás, a – beharangozónk végén látható – trailer sem sokat mond a történetről, sokkal inkább a látványosságra hívja fel a figyelmet. J.J. Abrams az előkészületekről… Olvasd tovább »