Vincent Cassel

Vincent Cassel francia színész, 1966. november 23-án született Párizsban. 2009-ben Cézár-díjat kapott a Halálos közellenség (L’instinct de mort) főszerepéért. Vincent Cassel cikkek a Filmrakatban.

Jason Bourne (amerikai akció thriller, 2016)

- filmrakat | 2016. július 14. csütörtök

A kegyetlen hajsza újraindul. Egy ravasz, sokat tapasztalt veterán ül a CIA igazgatói székében, aki nem hagyhatja, hogy csak úgy betörjenek a titkos adatbázisba. Amikor hosszú idő után a hekker oldalán felbukkan Jason Bourne, tudja, hogy lépnie kell.

Az én szerelmem (2015) francia romantikus dráma

- filmrakat | 2015. december 9. szerda

A szerelmes filmek kedvelőinek két csodálatos színész, Vincent Cassel és Emmanuelle Bercot játssza el Az én szerelmem című romantikus drámát. A női szereplő Emmanuelle Bercot ezért az alakításáért Cannesban elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó elismerést.

Cannes 2015 – félidejéhez érkezett a filmfesztivál

- filmrakat | 2015. május 19. kedd

A 68. cannes-i filmfesztiválon az eddig bemutatott filmek közül három emelkedik ki a mezőnyből, köztük van Nemes Jeles László Saul fia című filmje. Közben a Sony Pictures Classics megvette a film észak-amerikai forgalmazási jogait!

68. cannes-i fesztivál: elkezdődött!

- filmrakat | 2015. május 14. csütörtök

Cannes 2015: Emmanuelle Bercot francia rendezőnő Fel a fejjel című filmjének díszbemutatójával szerda este hivatalosan kezdetét vette a 68. cannes-i filmfesztivál.