Theo James

A beavatott-sorozat: A hűséges (The Divergent Series: Allegiant, amerikai sci-fi/akció, 2016)

- filmrakat | 2016. február 1. hétfő

A világsikerű beavatott sorozat harmadik epizódja egy még izgalmasabb, váratlan fordulatokban bővelkedő történetben bontakozik ki, amely két részletben kerül majd a mozikba.

A Beavatott-sorozat: A hűséges filmelőzetes

- filmrakat | 2015. december 2. szerda

2016. márciusában a nagysikerű A Beavatott-sorozat folytatódik. A Lázadó megrázó leleplezéseit követően Tris és Négyes elhagyják az egyetlen várost, amelyet valaha ismertek. Chicago falain túl könyörtelen harc veszi kezdetét, amely az egész emberiséget veszélyezteti.

Elfajzottak kalandjai folytatódnak

- filmrakat | 2015. március 11. szerda

A beavatott sorozat: A lázadó főhősei, Tris (Shailene Woodley) és Négyes (Theo James) Elfajzottak, azaz olyan emberek, akik nem illeszkednek be az öt társadalmi minősítésbe. Az öt frakció: a Műveltek (Erudite), a Barátságosak (Amity), az Őszinték (Candor), az Önfeláldozók (Abnegation) és a Bátrak (Dauntless). Az Elfajzottak kalandjai folytatódnak.

Összejöttek a Beavatott sztárjai?

- filmrakat | 2015. március 8. vasárnap

Ha két színész a filmvásznon intim kapcsolatba kerül egymással, akkor elindulnak a találgatások: vajon az életben is egy párt alkotnak? Volt akiket tényleg összehozott a közös munka, és volt akik csak a bulvárlapok címlapján jöttek össze, az életben nem. És mi a helyzet a Beavatott-sorozat sztárjaival? Theo James és Shailene Woodley az életben is egy pár?