Naomi Watts

Naomi Watts angol/ausztrál színésznő és producer. 1968. szeptember 28-án született Shorehamben (Egyesült Királyság, Anglia).

Bezárva (Shut in, amerikai thriller, 2016)

- filmrakat | 2016. október 28. péntek

A megözvegyült gyermekpszichológus elszigetelten él a vidéki New Englandben. Amikor egy gyermek páciense eltűnik, és halottnak hiszik, meggyőződése, hogy a fiú szelleme kísérti őt és ágyhoz kötött fiát.

A beavatott-sorozat: A hűséges (The Divergent Series: Allegiant, amerikai sci-fi/akció, 2016)

- filmrakat | 2016. február 1. hétfő

A világsikerű beavatott sorozat harmadik epizódja egy még izgalmasabb, váratlan fordulatokban bővelkedő történetben bontakozik ki, amely két részletben kerül majd a mozikba.

A Beavatott-sorozat: A hűséges filmelőzetes

- filmrakat | 2015. december 2. szerda

2016. márciusában a nagysikerű A Beavatott-sorozat folytatódik. A Lázadó megrázó leleplezéseit követően Tris és Négyes elhagyják az egyetlen várost, amelyet valaha ismertek. Chicago falain túl könyörtelen harc veszi kezdetét, amely az egész emberiséget veszélyezteti.

Torontói Nemzetközi Filmfesztivál 2015. szeptember 10-20.

- filmrakat | 2015. július 29. szerda

A 40. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon bemutatandó filmek és azok alkotói, sztárjai. A Special Presentations szekciójában mutatják be Nemes Jeles László Saul fia című filmjét.

A beavatott–sorozat: A lázadó (2015) amerikai sci-fi

- filmrakat | 2015. február 18. szerda

A beavatott-sorozat következő epizódja A lázadó (Insurgent), melyben Trisnek újra szembe kell néznie belső démonjaival és folytatnia kell harcát a társadalmi rendszer ellen. A nagy sikerű sci-fi folytatása márciusban kerül a mozikba. Filmajánló a Filmrakatban.

A beavatott–sorozat: A lázadó – filmelőzetes

- filmrakat | 2015. február 5. csütörtök

A beavatott sorozat folytatása, A lázadó márciustól lesz látható a hazai mozikban. Megérkezett a Veronica Roth világsikerű regénye alapján készült különleges hangulatú, rendkívül látványos, izgalmas akciójelenetekben bővelkedő sci-fi második részének előzetese. Sci-fi előzetes a Filmrakatban.