Liam Neeson

Liam Neeson színész Liam Neeson filmek, filmes hírek, filmelőzetesek. Észak-ír színész. Született: 1952. június 7-én Ballymena városában (Egyesült Királyság).
Szerepel – egyebek mellett – itt:
Elrabolva 3. (2015) amerikai thriller – Sírok között (2014) amerikai thriller – Hogyan rohanj a veszTEDbe (2014) amerikai vígjáték – Non-stop (2014) amerikai thriller.
A színészről szóló cikkek listáját a hirdetés alatt találja!

The Commuter – Nincs kiszállás (2017) amerikai krimi, thriller

- filmrakat | 2017. december 13. szerda

Hazai filmpremier: 2018. január 11. Liam Neeson az a sztár, aki alkalmas lehet így 65 évesen is arra, hogy megmentse a saját és egy száguldó vonat utasainak életét a rájuk leselkedő veszélytől. Valahol azt olvastam, hogy z idősödő filmsztár már nem vállal szerepet akciófilmben, szerencsére nem így történt…

Liam Neeson producernek áll

- filmrakat | 2015. április 18. szombat

Színészként Liam Neeson már szerepelt egy ír függetlenségért harcoló szerepében, ő alakította 1996-ban a függetlenségi mozgalom legnépszerűbb vezetőjét, Michael Collinst az azonos című filmben. Az Észak-Írországban született filmsztár most egy másképp harcoló, IRA-terroristáról készülő filmen dolgozik producerként. A Mad and Wonderful Thing című thriller az azonos című regény alapján készül.