Liam Hemsworth

Trailer: Az éhezők viadala: A kiválasztott – 2. rész. Új előzetes

- filmrakat | 2015. augusztus 29. szombat

Az éhezők viadala: A kiválasztott – 2. része új szinkronos előzetest kapott. Miközben Panem népe totális háborúban áll, Katniss és Snow elnök között is beindul a végső harc.

Az éhezők viadala: A kiválasztott II. (2015) amerikai akciófilm

- filmrakat | 2015. július 1. szerda

Az éhezők viadala: A kiválasztott – II. rész az eddigi történetet drámai erővel lezáró végjáték, amelyben Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) felismeri, hogy már nem egyszerűen a túlélésért, hanem a jövőért kell küzdenie.

Folytatódik a földönkívüliek inváziója

- filmrakat | 2015. április 27. hétfő

Ahogy azt sejteni lehetett folytatódik a Függetlenség Napja című szuper sci-fi. Mint írtuk, Roland Emerich elkészíti az UFO inváziós filmjének folytatását. Most már a találgatásoknál kicsit konkrétabb adataink is vannak: kiderült ki lesz a két főszereplő és kik azok a filmsztárok, akik visszatérnek a húsz évvel ezelőtti első részből.

Bizonyosságot nyert: folytatódik a háború az űrlényekkel!

- filmrakat | 2015. március 9. hétfő

Csak pár napja, hogy a Függetlenség Napja című kultikus sci-fi folytatásának lehetőségéről filozofáltunk a Filmrakatban, mára bizonyosságot nyert: folytatódik a háború az űrlényekkel! Ismert a bemutató napja és tudjuk kik lesznek a film főszereplői. Filmhírek a Filmrakatban.