Kristen Stewart

Kristen Stewart színésznő. Los Angelesben született 1990. április 9-én. Amivel befutott: The Twilight Saga (Alkonyat)

Heti premier: BeSZERvezve

2015. augusztus 20-tól látható a hazai mozikban a BeSZERvezve (16) című amerikai akció vígjáték. A főszereplők Jesse Eisenberg és Kristen Stewart, a filmet Nima Nourizadeh rendezte. Dióhéjban: Az ügynök nem tud lejönni a SZERről, ezért  túl megbízhatatlannak találja az ügynökség, és biztos ami biztos, ki akarják vonni a forgalomból. Fű ide, drog oda, a magasan… Olvasd tovább »

BeSZERvezve (2015) amerikai akció vígjáték

Mike egy gyilkológép, egy zseniális titkosügynök, aki épp alvó állapotban van és a drogok miatt szinte képtelenség felébreszteni. Ám valahogy mégis sikerül és – igaz nem tudja hogyan – de hirtelen egy veszedelmes kormányzati akció kellős közepén találja magát. Filmajánló a Filmrakatban.

Három a magyar igazság – hány a boszorkány?

A három igazi mesebeli szám, de három a magyar igazság is és a vallásban is jelentős szerep jut ennek a számnak, gondoljunk csak a szentháromságra. Tisztában vannak ezzel a Hófehér és a vadász folytatásának alkotói is, így meglehet, hogy ebben a filmben egyszerre három boszorkány támad majd a vadászra! És nem is akár milyenek! Filmhírek a Filmrakatban.

A vadász visszatér

Hatalmas sikert ért el a Hófehér és a vadász a közönség körében, így szinte borítékolható volt, hogy az alkotók nekilátnak a folytatás elkészítésének. Biztosnak tűnik, hogy Chris Hemsworth lesz a vadász, de ki lesz a gonosz mostoha és ki lesz Hófehér? Filmhírek a Filmrakatban.

Sils Maria felhői francia-svájci-német film (2015)

Sils Maria felhői (2015) francia-svájci-német dráma, Juliette Binoche színésznővel a főszerepben. Egy színésznőt újra felkérik ugyan abban a darabban, csak most más szerepet kell eljátszania. A film a múlttal, a múlttal való kapcsolatunkkal és azzal foglalkozik, hogy mi formál minket. Filmajánló a Filmrakatban.

Terhes Kristen Stewart?

Robert Pattinson, a színésznő párja volt épp a vacsoravendég, amikor többen látni vélték, hogy terhes Kristen Stewart. Egy a párhoz közel álló forrás is megerősítette az információt, ráadásul a bulvárlapok már apró pocakot is felfedezni vélnek a színésznőn! Valóban terhes Kristen Stewart? Az lenne az év celebbaby híre! Kristen Stewart és Robert Pattinson az Alkonyat… Olvasd tovább »