Joker az álomszerep – jöhet a folytatás?

Joaquin Phoenix családja kíséretében ment partizni

A legjobb főszereplőnek járó Oscar-díjat 2020-ban Joaquin Phoenix vehette át. Bár korábban olyan élettársai voltak, mint Liv Tyler, vagy Rooney Mara, most mégis a családtagjaival ment a gála utáni partikra.

Joker (2019) amerikai film

Joker

Minek kellett ahhoz történnie, hogy a magányos Arthur Fleck Batman legádázabb ellenségévé váljék? Joker, a kezdeti évek...

Joker Velencébe látogat

Joker a Velencei Filmfesztivál fődíjasa

Joker a Velencei Filmfesztivál fődíjasa, elnyerte az Arany Oroszlánt! Todd Phillips rendező és a Jokert alakító Joaquin Phoenix sikerre vitték az őrült bűnöző történetét.

Testvérlövészek (2018) amerikai film: Charlie és Eli Sisters (Joaquin Phoenix és John C. Reilly)

Piszkosul szórakoztató western

Az is közrejátszhatott abban, hogy négy César-díjat nyert a Testvérlövészek című film, hogy egy piszkosul szórakoztató western. Meg a nívós szereplő gárda, meg az alkotók, meg...

Testvérlövészek (2018) amerikai film: Charlie és Eli Sisters (Joaquin Phoenix és John C. Reilly)

Testvérlövészek

A Testvérlövészek két vadnyugati banditáról szól. A fivérek sokban különböznek egymástól, mégis együtt hajtják végre gaztetteiket.

Sosem voltál itt: Joe egy politikus lányát igyekszik megmenteni

Sosem voltál itt (2017) amerikai film

Joaquin Phoenix a Sosem voltál itt thrillerben egy olyan kiábrándult háborús veteránt alakít, aki eltűnt lányokat kerít elő és kiszabadítja őket az emberkereskedők kezéből. A lelkileg sérült bérgyilkos legújabb megbízása egy politikai játszma kellős közepébe sodorja, miközben egy kislány életét is meg kell mentenie.

Mária Magdolna (2018) amerikai film

Mária Magdolna (2018) amerikai film

Ahogy Mária evangéliuma a nő szemszögéből mutatja be Jézus történetét, úgy a Mária Magdolna című film is a Jézushoz legközelebb álló asszonyt helyezi el a történet középpontjába. Nézd meg a film ajánlóját, a jelenetfotókat és a filmhez tartozó érdekességeket!

Scroll to top