Trollok a világ körül fotó: 6

Trollok a világ körül

Trollok a világ körül animációs film. Pipacs, Ágas, és a barátok bandája elindul megkeresni a többi trollt! Filmajánló

Robin Hood (2018) amerikai film: Taron Egerton alakítja Robin of Loxley-t

Robin Hood (2018) amerikai film

Itt a legújabb Robin Hood feldolgozás! 2018-ban a szegények oltalmazója újra a filmvásznon, hogy legyőzhetetlen nyilával leszámoljon a zsarnoksággal.

A szabadság ötven árnyalata (2017) amerikai film 3

Így tartja formában magát az erotikus film sztárja

A maszkmesterek és a stylistok csodákat tudnak művelni a színészekkel, ha kell kilókat tüntetnek el, vagy épp raknak a szereplőkre, ha épp arra van szükség. Van azonban egy műfaj, ahol nem lehet semmilyen trükköt bevetni, hiszen a gyönyörű színésznők a maguk meztelen valóságában mutatják meg magukat a nézőknek.

A szabadság ötven árnyalata (2017) amerikai film 3

Pánikba esik a filmsztár, amikor a szerepével azonosítják

Magyarországon is előfordul, hogy a színészt szerepével azonosítják. Különösen sorozatszínészeknél gyakori, hogy a polgári nevüket nem is ismeri a nagyérdemű, csak azt, amit a sorozatban kaptak. Hogy van ez a filmek és a filmsztárok esetében? Szinte hihetetlen, de a hollywoodi színészek...

A szabadság ötven árnyalata (2017) amerikai film

A szabadság ötven árnyalata (2017) amerikai film

Hazai filmpremier: 2018. február 8. Az Ötven árnyalat-troilógia harmadik kötetéből készült erotikus filmben tovább figyelhetjük Anastasia Steele és a jóképű fiatal milliárdos, Christian Grey közös sorsának alakulását. A fiataloknak mindene megvan: szerelem, szenvedély, intimitás és jókora vagyon. Vajon elég ez a boldogsághoz?

Scroll to top