James Wan

James Wan malaysiai születésű ausztrál filmproducer, forgatókönyvíró és rendező. 1977. február 27-én született Kuchingban (Malaysia).

A legnézettebb filmek: 2015. április 30 – május 6.

A TOP 10 legnézettebb film hazai statisztikáját egy magyar akció-vígjáték, az Argo 2. (R.: Árpa Attila) vezeti, valamivel több, mint 50 ezer nézővel. A magyar gengsztereket a 71 éves Kovács Lajos (mint Balog Tibi) vezeti a japán szindikátus, a szlovák hadsereg és a még ki tudja ki ellen. Sylvester Stallonenak (68) üzenjük: láthatja, akcióhősként még van pár jó éve! A TOP 10 legnézettebb mozifilm diagramja a Filmrakatban.

A legnézettebb filmek: 2015. április 23 – 29.

Az első 10 legnézettebb film között a héten megőrizte első helyét a Halálos iramban 7. (Rendezte: James Wan). A több hete tartó vezető pozíció csak azoknak furcsa, akik nem követték nyomon a film bemutatásának körülményeit. Csak emlékeztetőül: a produkció jegyelővételi rekordot döntött Amerikában és rekordszámú, 4003 amerikai moziban kezdték el vetíteni. A TOP 10 legnézettebb mozifilm diagramja a Filmrakatban.

TOP 10 legnézettebb film 2015. április 9 – 15.

Magabiztosan megtartotta első helyét a Halálos iramban 7. (Rendezte: James Wan) ezen a héten. A 85 ezres nézőszám rendkívül magas, akár a második helyezett Bérhaverok majd kilencezres közönségéhez viszonyítva is. Nézettségi diagram a Filmrakatban.