François Cluzet

François Cluzet francia színész, 1955 szeptember 21-én született.

Elemi szerelem francia romantikus vígjáték (2014)

A film magával ragadó módon mutatja be két középkorú, vadidegen ember egymásba botlásának és párkapcsolati dilemmáinak történetét. “Nem tudom mitől rettegek jobban: attól, hogy újra látlak, vagy attól, hogy sosem látlak többé…” Elemi szerelem – romantikus vígjáték Sophie Marceau-val és François Cluzet-vel a főszerepben.

Fordulópont

A szigorúan egyszemélyes vitorlásversenyen az a fordulópont, amikor a kapitány észreveszi: már nincs egyedül a hajón! Yann Madec (François Cluzet) sokat várt a nagy lehetőségre, hogy elindulhasson a Vendée Globe elnevezésű vitorlásversenyen. Mindenre felkészült, csak arra nem, hogy a verseny során nem lesz egyedül… Fordulópont [+12] Színes, szinkronizált, francia film Eredeti cím: (En solitaire /… Olvasd tovább »

Ne zavarjanak!

Ne zavarjanak! – mondja a két ízig-vérig férfiember, amikor megpróbálnak életükben először, egy film kedvéért összebújni az ágyban. Provokatív, merész és vicces vígjáték született arról, hogy valóban el tud-e készíteni egy meleg szexfilmet két heteroszexuális pasi. Ne zavarjanak! [+16] vígjáték Rendező: Yvan Attal Szereplők: François Cluzet, Yvan Attal, Laetitia Casta, Charlotte Gainsbourg, Asia Argento, Joey… Olvasd tovább »