A végzet órája (2018) amerikai film: A mágikus erejű óra történetének főszereplői

A végzet órája (2018) amerikai film

Egy 10 éves kisfiú tanúja lesz annak, hogy bácsikája Hallowen-kor feltámasztja a holtakat. Egy mágiával, varázslókkal, boszorkányokkal teli izgalmas világban vagyunk, ahol ketyeg a végzet órája.

Ocean’s banda visszatért a tett színhelyére: Rihanna süveggel a fején nem semmi...

Az Ocean’s banda visszatért a tett színhelyére

Az új Ocean’s film vagány nő főszereplői ellátogattak arra a helyszínre, ahol a filmbéli rablást elkövették. A trükkös tolvajcsapat tagjai ezúttal egyszerű civilként (pontosabban ünnepelt filmsztárként) és nem szuper ügyes rablóként jelent meg a Met gálán. Ugye nem tűnt el senkinek sem valamilyen drága ékszere?

Cannes Filmfesztivál 2018: a fesztivál hírei

Ez a film nyitja meg a 2018-as cannes-i filmfesztivált

Kiderült, hogy a Cannes-i Filmfesztivál nyitófilmje egy Oscar-díjas iráni rendező pszichológiai thrillere lesz, aki a női és a férfi főszerepre olyan filmsztárokat nyert meg, aki szintén elnyerték már az amerikai filmakadémia arany szobrát.

Manifesztum (2017) német film

Manifesztum (2015) német film

Hazai filmpremier: 2018. február 1. A színészeknek ezer arca van, de általában egy-egy filmben ebből nem kell olyan túl sokat bemutatniuk, csak egyetlen karakterre kell koncentrálni. Cate Blanchett legújabb filmjében 12 különböző karakter bőrébe bújik, a kritikák szerint kiválóan!

Scroll to top