Amy Ryan

Heti premier: Libabőr

Libabőr horror/vígjáték – bemutató a héten 2015. október 29-től látható a hazai mozikban a Libabőr (Goosebumps) című amerikai horror vígjáték. Csütörtöktől elszabadulnak a szörnyek és Jack Black a mozikban! Érkezik ugyanis a nagysikerű ifjúsági könyvsorozat alapján készült, ijesztően vicces Libabőr! A film alapjául szolgáló történet szerzőjét, R. L. Stine-t „a gyerekirodalom Stephen Kingjének” is nevezik:… Olvasd tovább »

Libabőr (2015) amerikai horror vígjáték

A Libabőr (Goosebumps) nem az első horror vígjáték a filmtörténetben, mégis mindig meglepődünk a műfajok ilyetén keveredésén. A film alapjául szolgáló történet szerzőjét, R. L. Stine-t „a gyerekirodalom Stephen Kingjének” is nevezik: több száz ifjúsági horrort írt, melyekből több mint 400 millió kötetet adtak el világszerte.

Batman és Birdman – micsoda különbség!

Michael Keaton alakítja a Birdman című amerikai vígjátékban a reflektorfénybe visszakapaszkodni vágyó színész, és ő volt az, aki korábban kétszer is belebújhatott a denevérember bőrébe, tulajdonképpen ő indította el a szuperhősös filmek sorát. Birdman és Batman: utóbbiról szinte mindent tudunk, míg a madárember történetét csak január 15-től ismerhetjük meg a moziban, ahová már annak ismeretében mehetünk, hogy Michael Keaton ezért az alakításáért 2015-ben megkapta az Arany Glóbuszt!