Filmes hírek e-mailen

Friss filmhírek érkezhetnek a postaládájába minden reggel, ha elfogadja a Google Feedburner segítségével létrehozott e-mail értesítőnket. A híreket a Filmrakat.hu weboldalon megjelent cikkekből szemezgetve állítjuk össze, így folyamatosan értesülhet a legfrissebb filmajánlóról, trailerről, illetve a filmsztárokat érintő legfrissebb információkról.

A filmes híreket ebben a formában kapja meg a postaládájába (az e-mail fotója):

Filmes hírek e-mailen

Ha nem kívánja tovább olvasni a tájékoztatónkat, már most kérheti az alábbi gombra kattintva a rendszeres filmes e-mali értesítőt, vagy a gomb alatt tovább olvashatja a tájékoztatót:

Így kell a friss filmes hírek értesítőnkre feliratkozni

Miután rákattintott a „Feliratkozás” gombra, ezt az oldalt nyitja meg a böngészője:

FeedBurner feliratkozás

Itt meg kell adni a felső mezőben (1), hogy milyen e-mail címre kéri a filmes híreket, majd az alsó beviteli mezőbe (3) a piros színnel (lehet zöld, kék, stb.) írt karaktereket (2) kell bemásolni, majd rákattintani a Complette Subsciption Reqest gombra.

Minden világos? Akkor kérheti a filmes információkat, az alábbi gombra kattintva, vagy olvassa tovább a gomb alatt a tájékoztatót!

Az űrlap kitöltése és elküldése után kapunk egy ilyen ablakot, amit nyugodtan be lehet zárni:

Feliratkozás elfogadása

Hogy senki ne tudjon az Ön nevében feliratkozni a filmes értesítőre, a feliratkozást megerősítendő kapni fog az Ön által megadott e-mail címre egy levelet, melyben a megadott linkre kattintva megerősítheti a feliratkozást.

Filmes cikkek értesítőjére feliratkozás - megerősítő e-mail

Ha ezzel is meg van, akkor naponta fog értesítést kapni a legfrissebb filmes hírekről!

Kezdhetjük a feliratkozást? Kattintson az alábbi gombra!

Ha segítségre van szüksége, kérem a Hozzászólások részben jelezze! Köszönjük!