Filmhírek

A legérdekesebb filmhírek egy helyen! A mozis hírek között beszámolunk a készülő filmekről, forgatásokról, filmsikerekről, információkat adunk filmsztárokról. A mozi 24 órán át elérhető, folyamatosan frissülő hírei.

Mire készülnek a legjobb filmekben szereplő filmsztárok? Rovatunk folyamatosan frissül a hazai bemutatású mozifilmekhez kapcsolódó új filmhírekkel.

A legfrissebb filmhírek egy helyen

Két kezét is eltörte a filmsztár a forgatás alatt

- filmrakat | 2018. június 1. péntek

Az akciófilmek forgatása kevésbé veszélyes mint egy vígjáték felvételei? Ha a tényeket nézzük, akkor igen. A hamarosan bemutatásra kerülő fogócskás vígjáték egyik sztárja kezeit törte a felvételek alatt úgy, hogy a korábban leforgatott akciófilmjeinek forgatását egy karcolás nélkül megúszta. Hat felnőtt férfi túl komolyan veszi a még iskolás korukban kezdett fogócskázást. Van ennél ártatlanabb történet?… Olvasd tovább »

Az Ocean’s banda visszatért a tett színhelyére

- filmrakat | 2018. május 12. szombat

Az új Ocean’s film vagány nő főszereplői ellátogattak arra a helyszínre, ahol a filmbéli rablást elkövették. A trükkös tolvajcsapat tagjai ezúttal egyszerű civilként (pontosabban ünnepelt filmsztárként) és nem szuper ügyes rablóként jelent meg a Met gálán. Ugye nem tűnt el senkinek sem valamilyen drága ékszere?