Emma jelenetfotó 2

Emma

Emma össze nem illő párok és romantikus botlások közt manőverezve találja meg a szerelmet az álmos angol kisvárosban.

Tel-Avivban minden megtörténhet (2019) izraeli-luxemburgi-francia-belga film

Tel-Avivban minden megtörténhet

Tel-Avivban tényleg minden megtörténhet! Egy palesztin férfi – maga sem tudja hogyan – egyszer csak egy szappanopera forgatókönyvírója lesz.

Boldog idők (2019) francia film

Boldog idők

A Boldog idők egy idősödő francia férfi története, aki egy időutazásos vállalkozás segítségével mentené meg a házasságát. Visszarepül a múltba, egészen addig az időpontig, mikor megismerkedett a feleségével...

Tudsz titkot tartani? (2019) amerikai film

Tudsz titkot tartani?

Emma minden féltve őrzött titkát elmondja főnökének. Persze nem tudja, hogy épp főnöke az, akinek kiöntötte a szívét...

Családból is megárt a sok jelenetfotó 5

Családból is megárt a sok

A nyugdíjba vonult házaspár hamar rájön, hogy családból is megárt a sok. Ha nem akarnak utódaik rabszolgájává válni, akkor sürgősen ki kell találniuk valamit!

Jexi – Túl okos telefon jelenetfotó 5

Jexi – Túl okos telefon

Jexi – Túl okos telefon kacagtató vígjáték tanulsága az lehet, ami minden más kütyü esetében is igaz: a telefon van értünk és nem mi a telefonunkért. Ne hagyjuk a fejünkre nőni!

Seveled (2019) magyar film

Seveled

Gergő édesanyja a halálos ágyán nem kíván mást, csak egy unokát. Gergő ezért bemutatja a terhes szomszéd lányt, mint a barátnőjét. Aztán kiderül, hogy az az ágy nem is halálos!

Cseng mester konyhája (2019) finn-kínai film

Cseng mester konyhája

Cseng mester konyhája egy pici finn faluban dobja fel a gasztronómiát. Egy kínai séf felesége halála után itt találja meg a boldogulását. Új barátokra lel, ám mire beilleszkedne, ismét történik valami.

Kémesítve (2019) amerikai film

Kémesítve

A Kémesítve egy menő titkos ügynök története, aki szuper okos feltaláló barátja révén új alakot ölt. Egy alaposan átírt, újragondolt James Bond történet, ahol a főszereplő egy…

Úriemberek (2019) amerikai film

Úriemberek

Az Úriemberek Guy Ritchie filmje. A londoni alvilágban játszódó történetben bérgyilkosok, kisstílű bűnözők, nagypályások, dílerek és mindenféle kétes alakok bukkannak fel.

NászszezON (2019) amerikai film

NászszezON

A NászszezON a Doktor szöszi rendezőjének filmje. Mara élvezi a kötetlen életet, amikor hirtelen egy csomó esküvői meghívót kap. Mara elgondolkodik...

Álomnagyi (2019) francia film

Álomnagyi

Egy bulis nagymama és hét unokája egyik pillanatról a másikra egy lakásban találja magát. A nagyi nem túl házias, nem tud bánni a gyerekekkel és imád bulizni. Mi lesz ebből?

Lázadók jelenetfotó 3

Lázadók (2019) francia film

A néhai szépségkirálynőt molesztáló férfi egy balesetben meghal. A nő és két munkatársa egy halom pénzt talál a halott férfi holmijai közt.

Múlt karácsony jelenetfotó

Múlt karácsony (2019) amerikai film

Emilia Clarke egy olyan lányt alakít a Múlt karácsony című filmben, aki egy súlyos betegségből felépülve nem találja a helyét a világban. Aztán találkozik egy fiúval, és a dolgok szép lassan kezdenek a helyükre kerülni.

Drakulics Elvtárs (2019) magyar film jelenetfotó

Drakulics Elvtárs (2019) magyar film

Egy idegenből hazatért hazánk fia véradó mozgalmat indít a 70-es évek Magyarországában. Csoda, hogy a rendszer éber őreinek egy csapásra gyanús lesz a vállalkozás?

Jojo Nyuszi (2019) amerikai film

Jojo Nyuszi

Egy kisfiú a második világháború idején a hamis náci propaganda hatására Adolf Hitler hasonmást választ képzeletbeli barátnak. Aztán a valóságban találkozik egy zsidó lánnyal…

Élősködők (2019) dél-koreai film

Élősködők

Az Élősködők egy különös hangulatú vígjáték, melyben egy semmirekellőkből álló család beférkőzik egy másik, gazdag család bizalmába.

Jelenetfotó 1

Charlie Angyalai

Charlie Angyalai 2019-ben is megoldják a legbonyolultabb bűnügyeket! Az Angyalok szerepében ezúttal Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska látható.

Az amerikai birodalom bukása - jelenetfotó 2

Az amerikai birodalom bukása

A fiatal főhős két zsák pénzbe botlik az utcán. A baj csak az, hogy a lóvé rablásból származik. Eltegye, ne tegye?

Ha törik, ha szakad, megtanulnak smárolni!

Jó srácok

A srácok úgy döntenek, hogy megtanulnak csókolózni. A tudás megszerzése azonban nem olyan egyszerű. Főleg, ha a legrázósabb úton indul el az ember!

Scroll to top