Fantasy Filmek

Fantasy film katalógus. A gyűjteményben a legfrissebb fantasy filmek adatlapjait találod, jelenetfotókkal, előzetesekkel premier dátumokkal.

Barátom, Róbert Gida (2018) amerikai film

- filmrakat | 2018. július 30. hétfő

Róbert Gida, azaz a kis srác Christopher Robin és barátai történetét mindenki ismeri. De mi lett a kisfiúból, felnőttként hogyan alakult az élete?

Sötét elmék (2018) amerikai film

- filmrakat | 2018. június 25. hétfő

A látványos fantasyban a kormány táborba zárja azokat a gyerekeket, akik természetfeletti képességek birtokába jutottak egy különös betegség folytán. Vannak, akik nem bírják a bezártságot…

Deadpool 2 (2018) amerikai film

- filmrakat | 2018. május 12. szombat

A nagypofájú Deadpool a folytatásban egy szuperkatonával találja szembe magát. A legviccesebb szuperhős tovább löki a dumát, miközben elképesztő ügyességgel és egy szuper csapattal a háta mögött megküzd az ellenséggel.

Szicíliai kísértettörténet (2017) olasz film

- filmrakat | 2018. május 2. szerda

A Szicíliai kísértettörténet egy kis olasz faluban, egy erdő szélén játszódik, ahol egy 13 éves fiú, Giuseppe eltűnik. Luna, az osztálytársa, aki szereti őt, nem hajlandó elfogadni titokzatos eltűnését és a keresésére indul.

Bosszúállók: Végtelen háború (2018) amerikai film

- filmrakat | 2018. április 22. vasárnap

Az összes szuperhős összefog a Bosszúállók: Végtelen háborúban, hogy megakadályozzák Thanost terveinek végrehajtásában. Ha megszerzi a hat darab Végtelen Követ, az egész Univerzum veszélybe kerül.

Fekete Párduc (2018) amerikai akció kaland film

- filmrakat | 2018. február 11. vasárnap

A Marvel Fekete Párduc című legújabb kaland filmjében T’Challa apja halála után törzse trónjának legfőbb várományosa. Hazatér Afrikába, ahol királyként és Fekete Párducként is helyt kell állnia az ellenséggel szemben. Akció, látvány, kaland az új fantasy filmben.