Animációs Filmek

Animációs film katalógus. A gyűjteményben a legfrissebb animációs filmek adatlapjait találod, jelenetfotókkal, előzetesekkel, premier dátumokkal.

Barátom, Róbert Gida (2018) amerikai film

- filmrakat | 2018. július 30. hétfő

Róbert Gida, azaz a kis srác Christopher Robin és barátai történetét mindenki ismeri. De mi lett a kisfiúból, felnőttként hogyan alakult az élete?

Luis és a zűrlények (2018) animációs film

- filmrakat | 2018. május 25. péntek

A Luis és a zűrlények német animációs mozifilm egy eszement kaland a kedves földönkívüliekkel, melyen egyaránt jól szórakozhat a család apraja, s nagyja. Nézd meg a film adatlapját, plakátját, jelenetképeit és előzetesét!

Kutyák szigete (2018) amerikai film

- filmrakat | 2018. április 11. szerda

A kutyák szigete az a hely, ahová egy képzelt japán város összes kutyáját száműzik és nem mellesleg oda rakják a keletkező összes hulladékot is. Atari Kobajasi is elmegy a szigetre, hogy megkeresse kedvenc négylábúját.

Bűbáj herceg és a nagy varázslat (2018) kanadai animációs film

- filmrakat | 2018. április 7. szombat

Csipkerózsika, Hamupipőke és Hófehérke meséje kicsit másképp néz ki a Bűbáj herceg és a nagy varázslat című családi animációban, mint ahogy az az eredeti történetükben szerepel. Ugyanis mindhárman ugyan azt a fiatal herceget képzelik el férjüknek, akit egy különös varázslat ellenállhatatlanná tett a lányok szemében…

Jönnek a kacsák (2018) amerikai animációs film

- filmrakat | 2018. március 13. kedd

Két kiskacsa és egy szeleburdi lúd elszakad a dél felé vándorló csapatától a Jönnek a kacsák című animációs filmben. A kicsik maguktól nem tudják utolérni a csapatot, az agglegény bájgúnár pedig kezdetben nem akar segíteni nekik…