Filmbemutató: Fehér Isten

2014. június 12-től adják a hazai mozik Mundruczó Kornél  Cannes-i Filmfesztivál Un Certain Regard kategória fődíjas alkotását, a Fehér Isten (+16) című thrillert.

Fehér Isten - főszerepben Psotta Zsófia
Fehér Isten – főszerepben Psotta Zsófia és a kutyák

“Szenvedélyes és gyönyörű”
(The New York Times)

A filmes és színházi munkáival egyaránt világszerte elismert rendező hatodik nagyjátékfilmje egy kislány (Psotta Zsófia) és egy kutya barátságának történetét meséli el egy olyan ellenutópisztikus világban, ahol a származás sorsdöntő kérdéssé válik.  A film főbb szerepeiben olyan színészek láthatóak, mint Psotta Zsófia, Zsótér Sándor, Monori Lili, Thuróczy Szabolcs és Gálffi László.

Fehér Isten - Jelenetfotó 3

Mesteri KUTYÁK VS. EMBEREK kaland.
(Guy Lodge, Variety)

Az 50 napos budapesti forgatás egyik különlegessége volt a 274 szereplő kutya részvétele. Ez világviszonylatban is kivételes, még nagy költségvetésű amerikai filmek sem használnak egyszerre ennyi állatot!  A nemzetközi szaktekintélynek örvendő Teresa Ann Miller és a Gödöllői Kutyasport Központ vezetője, Halász Árpád mindent elkövettek, hogy kedvenc négylábúink a legjobb kiképzést és ellátást kapják és egy nagyszerű játékként fogják fel a forgatást. A film elkészülte után a kutyák többsége új gazdára is talált egy egyedülálló kezdeményezés részeként.

Angol felirattal is!

A film magyar nyelven 2D-ben lesz látható, illetve angol felirattal a Puskin, Művész, Tabán és Cinema City Mom Park mozijában is megtekinthető lesz.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 5 =


Scroll to top