A film, melyre több mint 500 millió dollárért vettek jegyet

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A bemutatót követő második héten több mint 500 millió dollárért vettek jegyet erre a filmre. J. K. Rowling nem tud hibázni: a Harry Potter-féle varázsuniverzumba visszavezető új film, a Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them, már a mozikban) – nem is meglepő módon – óriási siker az egész világon. A Harry Potter-könyvek és –filmek régi és új rajongói természetesen rohannak, hogy újra működés közben láthassák a varázspálcákat.

Harry Potter előzmény-sorozata: Legendás állatok...
Eddie Redmayne

Lássuk az adatokat!

Kedden, november 29-én, a bemutatója utáni második héten, a film megszerezte az első félmilliárdját: a mozinézők világszerte több mint 500 millió dollárért vettek rá jegyet. Ebből 161 millió az Egyesült Államokban, 344 millió a világ más részein jött össze.

A hír már csak azért is fontos, mert megnyugtathatja a filmeseket: nem hibáztak, amikor máris a film folytatásait tervezgetik. David Yates rendező (aki az utolsó 4 Harry Potter-film forgatását is irányította), a Göthe Salmander mágikus lény szakértőt alakító Eddie Redmayne és a többi főszereplő is visszatér a következő részekben, amelyekből a nézők megismerhetik Dumbledore ifjúkorát.

Forrás: IC Press

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top