Felnőttek a fiúk, másodszor is

Felnőttek a fiúk, szétszéledtek a nagyvilágban és harminc évvel az érettségi után csak egy haláleset hozta őket össze egy őrült hétvégére. Adam Sandler a Nagyfiúk című filmvígjátékban – melynek producere és társ forgatókönyvírója is volt – nem lőtte el az összes puskaporát, amit a régi csibészek találkozásából ki lehet hozni: idén júliusban jön a Nagyfiúk 2!

Nagyfiúk 2: Adam Sandler új filmje júniusban a mozikban. Felnőttek a kisfiúk?
Nagyfiúk 2: Adam Sandler új filmje júniusban a mozikban.
Felnőttek valóban?

Adam Sandler holtbiztos hogy él!

Adam Sandlerről évről évre felröppen hogy meghalt, a külföldi bulvár előszeretettel  röppenti fel halálhírét, majd a kacsát felkapja a szociális hálózat, vírus módjára szaporodik a hír a twitteren és a facebookon. Az azonosság a folyamatosan megjelenő hoax (kacsa, álhír – a szerk.) hírekben, hogy a halált mindig svájci snowboard baleset okozza.

Lásd a kacsa eredményét a kereső program találatai között!

Felnőttek a fiúk – másodszor is

Szerencsére Sandler sohasem volt ennél élőbb, bár hogy felnőttekhez tartozna, azt kétlem, de a humora a régi: elkészült a Nagyfiúk 2.-vel (Grown Ups 2, hazai bemutató: július) és nemrégiben félig tréfásan azt nyilatkozta, a harmadik részre is készen áll.

Az első részből ismert gyerekkori jó barátok a folytatásban ismét találkoznak: Kevin James, Chris Rock és David Spade természetesen másodszor is vállalta a főszerepet, és jött velük Sandler állandó tettestársa Steve Buscemi valamint Salma Hayek is, de Sandlernek mindez kevés volt.

Csatasorba állította Taylor Swift (amerikai hatszoros Grammy-díjas country-pop énekesnő) két exét is: Taylor Lautner, az Alkonyatban farkassá változni képes indián fiú és Patrick Schwarzenegger, a testépítő, politikus vagy színész fia is beszálltak a közös bolondozásba, sőt, hogy az első részben központi szerepet kapott  kosárlabdánál maradjunk Shaquille O’Neal kosárlabdázó legenda is csatlakozott a csapathoz.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × négy =


Scroll to top