Felhőkarcoló (2018) amerikai film

Felhőkarcoló (2018) amerikai film: Dwayne Johnson
Dwayne Johnson a Felhőkarcoló főszerepében

Dwayne Johnson új filmjében Will Sawyer veterán FBI túszmentő bőrébe bújik, aki a súlyos sérülésekkel befejeződött fegyveres szolgálat után felhőkarcolók biztonsági főnökeként teszi a dolgát. A boldog házasságban két gyermeket nevelő férfi életében akkor üt be a mennykő, amikor az egyik felügyelete alatt lévő felhőkarcoló kigyullad…

A látványos akciófilm kapcsán az idősebb korosztálynak joggal jut majd eszébe a Drágán add az életed című Bruce Willis film, melyben a főhős egy toronyházban próbálja kiszabadítani terroristák fogságába esett feleségét. A Felhőkarcolóban egy kicsit minden több, nagyobb. Az épület is és az is, hogy Dwayne Johnson felesége mellett két gyermeke életéért is küzd: az elemekkel is és a terroristákkal is.

Nézd meg a filmajánló alatt a magyarul beszélő látványos előzetest és a jelenetfotókat! Bemutatjuk a film leglátványosabb jelenetét is, amikor Dwayne Johnson egy toronydaruról szinte a felhők felett ugrik át a Felhőkarcolóra.

Miről szól a Felhőkarcoló?

Felhőkarcoló (2018) amerikai film

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 102 perc

Korhatár: 12 év
Műfaj: akció film, dráma, krimi
Nemzetközi filmadatbázis: Skyscraper
Forgatókönyv: Rawson Marshall Thurber
Szereplők: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han, Pablo Schreiber

Rendezte: Rawson Marshall Thurber
Hazai mozipremier: 2018-07-012
Magyarországon forgalmazza: UIP-Duna Film.

Tartalom

Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek.

Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek… a tűzvonal fölött.

Jelenetfotók – képek

Fotók: UIP-Duna Film

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyarul beszélő előzetes

Ugrás a daruról – magyar nyelvű filmklip


Ugye Te is csíped az ilyen katasztrófa filmeket? Kíváncsi vagyok a véleményedre! Ne felejts el a LIKE jelre kattintani! Ha bátrabb vagy, írd meg a hozzászólás részben, mit gondolsz a filmről!

Scroll to top