Feledés (2013) amerikai film

A Feledés (Oblivion) című sci-fi – akció filmben Jack Harper (Tom Cruise) egy szörnyű háború után az egyik utolsó robotrepülő pilótája, aki a Földön állomásozik. Fontos küldetése van, aminek azonban nemsokára vége. A feladatai közé tartozik egyebek mellett az is, hogy több ezer mérföld magasan járőrözzön a Föld felett.

Feledés (Oblivion) 3
Feledés – 4k sci-fi

Az ellenőrző körútjai egyikén egy lezuhant űrhajóból megmenti a gyönyörű Júliát ( Olga Kurylenko), akinek a megjelenésével hihetetlen dolgok láncolata indul útjára, melynek során Jackre hatalmas feladat hárul: rajta áll vagy bukik az emberiség sorsa.

FELEDÉS [+12]

Színes, amerikai akciófilm

Joseph Kosinski története alapján írták: William Monahan, Karl Gajdusek, Michael Arndt
Fényképezte: Claudio Miranda
Zene: Daft Punk
Executive producerek: Dave Morrison, Jesse Berger
Producerek: Peter Chernin, Dylan Clark, Barry Levine, Duncan Henderson, Joseph Kosinski
Rendezte: Joseph Kosinski

Szereplők:

Jack Harper: Tom Cruise
Julia: Olga Kurylenko
Victoria: Andrea Riseborough
Sykes: Nikolaj Coster-Waldau
Malcolm: Morgan Freeman

Országos bemutató: 2013. április 11.
Bemutatja a UIP-Duna Film

Tom Cruise főszereplésével itt a Feledés, egy eredeti és újító filmes látványosság a Tron: Örökség rendezőjétől és a Majmok bolygója: Lázadás producerétől. A Joseph Kosinski által megálmodott és rendezett, jövőben játszódó sic-fi/kalandfilmben az ember már a felhők fölé merészkedik. Persze nem örömében, hanem mert bolygónk felszíne lakhatatlan, és ráadásul egy rosszindulatú idegen faj is megszállta. A Föld a jövőben a felismerhetetlenségig megváltozott. Ebben a jövőben egy ember szembenéz a múlttal, és harcba indul az emberiség megmentéséért. A nő érkezése olyan események láncolatát indítja be, melyek során Jack kénytelen megkérdőjelezni mindent, amit tud, és az emberiség sorsa az ő kezébe kerül.

Olga Kurylenko, a titokzatos Júlia

Feledés (Oblivion) 5
Olga Kurylenko

Balett-táncosnő akart lenni Olga Kurylenko, de egy súlyos baleset miatt le kellett mondania álmairól.

Tizenegy éves koromban elütött egy autó – mondja az ukrán szupermodell, aki a kifutón elért sikerek után már Hollywoodban is befutott Bond-lányként. – Amikor ránéztem a lábamra, nem ismertem rá: az egyik csont erre állt, a másik arra nézett. Azt mondtam magamnak: na, ennek annyi, senki nem fogja már összerakni. Aztán mégis rendbe jöttem, de a balettkarrieremnek lőttek. Újra kellett tanulnom járni, mert az izmok elsorvadtak a sok fekvés miatt, és az egyik lábam évekig sokkal vékonyabb volt, mint a másik. A térdem ma sem hajlik rendesen.

Olga Kurylenko a Feledés című sci-fi akció-thrillerben Júliát, az ismeretlen szépséget alakítja.

Frissítés (2013. 03. 05) !

Feledés szinkronos előzetes

Filmelőzetes (feliratos)

http://youtu.be/fDV3rEGgD4k

A filmet lenyűgöző 4K-s felbontásban forgatták az Egyesült Államokban és Izlandon. Ha hitelt adunk a képregénynek, akkor egy újabb remek kis apokaliptikus mozinak nézünk elébe.

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz + 12 =


Scroll to top