Fekete Leves

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Novák Erik új filmjében a pókerezés miatt adósságokba keveredő DJ a diliházban ülő barátját és annak haverjait hívja segítségül egy pénzrabláshoz, ám az alkalmi alakulat hamar rájön, hogy a megszerzett pénzzel több a gond, mint remélték. Filmajánló jelenetképekkel, előzetessel.

A Fekete Leves című film 3. jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhoz

Fekete Leves (+16)

2014 – színes magyar akciófilm/vígjáték

Forgatókönyvíró, rendező: Novák Erik
Szereplők: Feaky D., Fátyol Hermina, Szabó Simon, Tóth Orsolya, Novák Erik, Luca Bercovici, Parti Nóra, Máté Gábor, Nagy Zsolt, Vágvölgyi B. András

Hazai bemutató dátuma: 2014. június 5. Forgalmazó: Krez Film Kft.

Fekete Leves filmajánló

A pókerezés miatt anyagi gondokba keveredő DJ diliházban ülő haverját és annak társait hívja segítségül egy pénzrabláshoz, ám az alkalmi csapat hamar rájön, hogy a megszerzett pénzzel több a gond, mint remélték.  Drogok, rablás, futball huliganizmus, szerencsejáték, alvilági leszámolás – a fekete humorral fűszerezett film a Novák Eriktől már megszokott stílus elemekből táplálkozik.

A Fekete Leves című film 2. jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhoz

A Fekete Levest telt ház előtt, zajos sikerrel mutatták be a Titanic Nemzetközi Filmfesztiválon – a hazai mozikba egy újravágott, rövidebb, feszesebb változata kerül.

„120 percről indultunk, négy rövidítés után a film végül 93 perces lett. A kritikusok, a barátaink és természetesen a nézők visszajelzését vettük alapul, és nem komplett jeleneteket vágtunk ki, hanem „körömcsipesszel vagdostunk”, kockáról kockára haladtunk. A számomra kedves, diliházas terápiáról szóló rész nagyobbik fele például áldozatul esett, de tény, hogy egy akciófilmben ez talán kevésbé érdekes” – mondta el Novák Erik, a film rendezője.
A Fekete Leves című film 1. jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhozAz alvilági témájú akció-vígjátékban a színészek saját nevüket használják, improvizálnak a párbeszédekben, így a személyiségük, élettörténetük, problémájuk is megcsillan az általuk megformált karakterben.

Mozifilm előzetese

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 2 =


Scroll to top