Fekete Leves

Novák Erik új filmjében a pókerezés miatt adósságokba keveredő DJ a diliházban ülő barátját és annak haverjait hívja segítségül egy pénzrabláshoz, ám az alkalmi alakulat hamar rájön, hogy a megszerzett pénzzel több a gond, mint remélték. Filmajánló jelenetképekkel, előzetessel.

A Fekete Leves című film 3. jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhoz

Fekete Leves (+16)

2014 – színes magyar akciófilm/vígjáték

Forgatókönyvíró, rendező: Novák Erik
Szereplők: Feaky D., Fátyol Hermina, Szabó Simon, Tóth Orsolya, Novák Erik, Luca Bercovici, Parti Nóra, Máté Gábor, Nagy Zsolt, Vágvölgyi B. András

Hazai bemutató dátuma: 2014. június 5. Forgalmazó: Krez Film Kft.

Fekete Leves filmajánló

A pókerezés miatt anyagi gondokba keveredő DJ diliházban ülő haverját és annak társait hívja segítségül egy pénzrabláshoz, ám az alkalmi csapat hamar rájön, hogy a megszerzett pénzzel több a gond, mint remélték.  Drogok, rablás, futball huliganizmus, szerencsejáték, alvilági leszámolás – a fekete humorral fűszerezett film a Novák Eriktől már megszokott stílus elemekből táplálkozik.

A Fekete Leves című film 2. jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhoz

A Fekete Levest telt ház előtt, zajos sikerrel mutatták be a Titanic Nemzetközi Filmfesztiválon – a hazai mozikba egy újravágott, rövidebb, feszesebb változata kerül.

„120 percről indultunk, négy rövidítés után a film végül 93 perces lett. A kritikusok, a barátaink és természetesen a nézők visszajelzését vettük alapul, és nem komplett jeleneteket vágtunk ki, hanem „körömcsipesszel vagdostunk”, kockáról kockára haladtunk. A számomra kedves, diliházas terápiáról szóló rész nagyobbik fele például áldozatul esett, de tény, hogy egy akciófilmben ez talán kevésbé érdekes” – mondta el Novák Erik, a film rendezője.
A Fekete Leves című film 1. jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhozAz alvilági témájú akció-vígjátékban a színészek saját nevüket használják, improvizálnak a párbeszédekben, így a személyiségük, élettörténetük, problémájuk is megcsillan az általuk megformált karakterben.

Mozifilm előzetese

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − 16 =


Scroll to top