Fekete komédia

Örömmel adunk hírt a magyar filmekről, így az októberben mozikba kerülő Isteni műszak című fekete komédia (Forgalmazza a Budapest Film) a megjelenéséről szóló hír hallatán azonnal a Filmrakatba került.  Az Isteni műszak forgatókönyvét írta és a filmet rendezte: Bodzsár Márk.

Végre egy új magyar film a láthatáron: Isteni műszak. Fekete komédia Bodzsár Márktól.
Végre egy új magyar film a láthatáron: Isteni műszak. Fekete komédia Bodzsár Márktól.

A film egy olyan fekete komédia, amely abszurd humorral meséli el egy mentőápoló megmártózását az éjszakába: mentőápolóként beavatást nyer a halottas bizniszbe és az ahhoz kötődő kegyetlen elvbe: a halál nem válogat, az ember igen.

A rendező a fekete komédia munkálatairól

Bodzsár Márk, az Isteni műszak rendező-forgatókönyvírója:

Az első jegyzetfüzetet öt éve nyitottam az Isteni műszak kapcsán, és most egyszerre örömteli és félelmetes belegondolni, hogy lassan befejeződnek az utómunkálatok, és a film ősszel a mozikba kerül. Ennek az öt évnek megvoltak a hullámhegyei és -völgyei, de onnantól, hogy a filmet elkezdtük előkészíteni, és egyre több stábtag és színész kapcsolódott be a munkába, úgy sűrűsödött egyre nagyobb alkotóenergia a film körül. Bízom benne, hogy ez majd a vásznon is látszódni fog, és a nézőket sikerül egy izgalmas világba bevezetni, amiben a dráma sok komikummal keveredik. És még több vérrel.

A producer és a filmforgalmazó szemével

Bodzsár István, az Isteni műszak producere:

Próbáltam megóvni a harmonikus apa-fiú kapcsolatot, ezért azt kértem a fiamtól, ne velem készítse első filmjét. Egy gyerek nem mindig teljesíti, a szülő kérését. Vágyom már egy unokára, de Márk most még „csak” a filmjével ajándékozott meg. A Filmalap bábáskodott fölötte, a Budapest Film hittel és bizalommal mutatja be, a közönség pedig remélem, szeretettel fogadja az „újszülöttet” .

Jung Zsuzsanna, a Budapest Film Kft. ügyvezető igazgatója az elsőfilmes rendező fekete komédiájáról:

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Budapest Film Kft. ismét magyar filmet mutat be a hazai közönségnek. Szeretnénk minél több nézőhöz eljuttatni az olyan értékes alkotásokat, mint amilyen Bodzsár Márk első nagyjátékfilmje. Éppen ezért az Isteni műszak című filmet országszerte széles indítással tervezzük bemutatni multiplex és art mozikban egyaránt.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − 5 =


Scroll to top