Farkas (2013) amerikai fantasy

Farkas (Hugh Jackman) a halhatatlan harcos a mai Japánba vetődik, ahol nemcsak a jakuzával és egy csapat nindzsával kell megküzdenie, hanem egy titokzatos ősi ellenfelével is, aki nemcsak hozzá hasonlóan erős, hanem valami rosszabbra is képes.

Farkas (The Wolverine) a népszerű X-Men sorozat legemlékezetesebb szereplőjének lélegzetelállítóan izgalmas története, napjaink egyik legkeresettebb férfi színészével, Hugh Jackmannal a főszerepben, aki producerként is részt vett a film elkészítésében.

Farkas (Hugh Jackman) a halhatatlan harcos
Farkas (Hugh Jackman) a halhatatlan harcos

FARKAS 3D [+16]

Színes, szinkronizált amerikai film

Zene: Marco Beltrami.
Fényképezte: Ross Emery.
Látvány: François Audouy.
Írta: Chris Claremont, Frank Miller, Mark Bomback, Christopher McQuarrie. Rendezte: James Mangold

Főszereplők: Hugh Jackman, Will Yun Lee, Svetlana Khodchenkova, Rila Fukushima, Tao Okamoto.

Hazai mozibemutató várható időpontja: 2013. július 25.
Magyarországon forgalmazza az InterCom
csontjait adamantium ötvözet teszi törhetetlenné
Farkas csontjait adamantium ötvözet teszi törhetetlenné

Mi az az adamantium?

Akik nézték az eddig megjelent X-Men filmeket – vagy ismerik a képregényt – azok tudják, hogy az adamantium az a különleges, mesterséges ötvözet, amellyel Farkas csontjait bevonták. A történet szerint dr. Myron McLain fejlesztette ki, és jelen pillanatban a tudomány által ismert legkeményebb fém, gyakorlatilag mindennel szemben ellenálló, és megsemmisíthetetlen.

Tartalom

A különlegesek közt ő a legkülönlegesebb. A legyőzhetetlenek között ő a legerősebb. Farkas (Hugh Jackman) vad, magányos, kortalan. Minden sebe azonnal gyógyul, a csontjait adamantium ötvözet teszi törhetetlenné. Ezúttal azonban – hosszú élete során először – mégis sebezhető.

Egy titokzatos férfi kérésére Logan Japánba utazik
Egy titokzatos férfi kérésére Logan Japánba utazik

Egy titokzatos férfi kérésére Logan Japánba utazik, ahol egy olyan ajánlatot kap, amelytől egész élete megváltozhat. Ám céljai eléréséhez le kell győznie a félelmetes Ezüst Szamurájt, egy csapat nindzsát és egy veszélyes tudóst is. Erején felül harcol, ám nemcsak a szamurájkardok fenyegetik: saját démonait, kétségeit és félelmét is le kell győznie ahhoz, hogy életben maradjon. Ha viszont győz, erősebb lesz, mint valaha volt…

James Mangold a filmről

A Farkas rendezője lubickolt abban a lehetőségben, hogy ötvözhette a hagyományos japán harcművészeteket a legkorszerűbb fantasy elemekkel. A totalfilm.com online magazinban így beszél erről:

Sokan beszélnek japánul a filmben, és szinte az összes színész japán. Adott tehát –  folytatta a rendező – egy csodálatos lehetőség ötvözni a nyugati jellegű, és a távol-keleti kultúrát és én azt hiszem, hogy ez nagyon klassz, olyan valami, amit még sehol sem láttam eddig. Egy csomó dolog arra utal, hogy ez egy japán film, a japán harcművészet jelentős hatással volt a filmre. És természetesen a japán hagyományt követi a harcokban és filozófiailag is.

Szinkronos előzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 + 14 =


Scroll to top