Facebookos varázsló

Jesse Eisenberg – aki korábban A közösségi háló című filmben eljátszotta Mark Zuckerberget, a Facebook milliárdost – most mint varázsló tűnik fel a filmvásznon, a Szemfényvesztők (Now You See Me) című filmben.
http://youtu.be/IY5QKuKumSQ

Négy varázsló egy csapatban

Kitűnő csapatban kápráztatja el Eisenberg a közönséget: Woody Harrelson, Dave Franco és Isla Fisher az illuzionisták csapatában egyik előadás közben rabol ki egy bankot és a megszerzett vagyont szétosztja a közönség között. Rengeteg pénzt szereznek a bankból, ám a nagy dobás még hátra van!

Szemfényvesztők: négy varázsló egy csapatban
Szemfényvesztők: négy varázsló egy csapatban

A Szemfényvesztők thrillerben az FBI a varázslók nyomában van, de teljesen tehetetlenek, mert nincs semmilyen bizonyítékuk, hogy elkapják a szemfüles illuzionistákat.

Fő üldöző szerepben Mark Ruffalo igyekszik utolérni őket, és mindeközben Morgan Freeman, és Michael Caine is feltűnik a színen.  Az FBI értetlenül áll az agyafúrt bankrablás előtt, nem is sejtve, hogy egy sokkal nagyobb dobásra készülnek a varázslók.

Szemfényvesztők: öreg varázsló nem vén varázsló - Morgan Freeman
Szemfényvesztők: öreg varázsló nem vén varázsló – Morgan Freeman

Jesse Eisenberg, a Facebookos varázsló

A forgatások alatt a színészek is belemelegedtek a bűvészkedésbe, főleg Jesse Eisenberg, aki nagyon örült, hogy lehetősége volt profi illuzionistákkal együtt dolgozni, hiszen van némi kötődése ehhez a világhoz. A szociális háló című filmnek nincs különösebb kötődése ehhez a filmhez, kivéve Eisenberget, akit elsősorban a Mark Zuckerberg alakítása miatt kapott fel a filmes világ.

Jesse Eisenberg
Szemfényvesztők: megalapította a Facebookot, majd varázslóként kirabol egy bankot! Igaz, csak a filmvásznon: Jesse Eisenberg

A színész így beszél a bűvészethez való kötődéséről:

Anyukám olyan bohóc volt, aki szülinapi zsúrokra járt. Szerintem nagyon menő dolog. A szülinapomon mindig remek üzletet kötött a helyi bűvésszel. Anyukám járt a bűvész családhoz nevettetni, ő pedig hozzánk varázsolni. El is lestem néhány trükköt. (nevet.) Amivel persze jól befürödtem most a profik előtt.

A Szemfényvesztők júniustól látható a hazai mozikban, forgalmazza a ProVideo.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

9 − egy =


Scroll to top