Exodus – Istenek és királyok

Exodus – Istenek és királyok. Ridley Scott filmje a világ egyik legismertebb történetét, a bibliai Mózes felemelkedését meséli el, gyors akciójelenetekben gazdag, modern látványvilágú fantasy/kalandfilmként. Filmajánló a Filmrakatban.

Exodus – Istenek és királyok (+12)
2014 – színes amerikai fantasy akciófilm

Eredeti cím: Exodus
Főszereplők: Aaron Paul, Christian Bale, Joel Edgerton, Sigourney Weaver, Ben Kingsley, John Turturro. Operatőr: Dariusz Wolski. Látvány: Arthur Max. Írta: Bill Collage, Adam Cooper, Steven Zaillian. Rendezte: Ridley Scott

Mozibemutató: 2014. december 11. Forgalmazza az InterCom.

Exodus - Istenek és királyok

Exodus – Istenek és királyok » Filmajánló

A világ egyik legismertebb történetében Mózest a fáraó lánya menti ki a Nílusból és hercegként neveli fel. A férfi gyilkol, menekülése közben találkozik az Úrral. Szembefordul az istenkirállyal, és végül kivezeti a zsidókat a rabszolgaságból… de az Ígéret Földjére már nem léphet be.

Mózes és Ramszesz

A hatalmas költségvetéssel készülő, látványos film nem biblia képeskönyv lesz: alkotói gyors akciójelenetekben gazdag, modern látványvilágú fantasy/kalandfilmként jellemzik, mely sokkal közelebb áll a 300-hoz és A rettenthetetlenhez, mint a klasszikus bibliai adaptációkhoz. Erről gondosodik a nagy költségvetésű, látványos filmek egyik legnagyobb szakértője, A nyolcadik utas: a Halál, a Szárnyas fejvadász, a Gladiátor és a Mennyei királyság rendezője, Ridley Scott, valamint válogatott színészcsapata, melyben Mózest Christian Bale, Ramszesz fáraót Joel Edgerton, az apját John Turturro, az anyját Sigourney Weaver alakítja. A forgatókönyv végső formáját a Schindler listája, a New York bandái és A tetovált lány Oscar-díjas írója készítette el.

Nagy költségvetésű, látványos film

Az Exodus az év szuperprodukciója!

http://youtu.be/_5dyEmCo8nI

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top