Ethan Hawke eljátszik a gondolattal, hogy embereket öl

Természetesen csak és kizárólag a jó ügy érdekében és annak apropóján gondolkodott erről Ethan Hawke, hogy A bűn éjszakája (The Purge, várható bemutató: 2013. szeptember 5.) című film azt a fikciót dolgozza fel, hogy mi lenne akkor, ha évente egyszer lenne egy olyan éjszaka, amikor bárki megölhet bárkit, következmények nélkül.

Élne a büntetlenséggel Ethan Hawke

Ha a színész (lenti képen) is megkapná a lehetőséget, akkor elsősorban ökoterroristaként a környezetszennyezőket büntetné meg.

Szívesen pottyantanék oda egy-két köteg dinamitot azoknak, akik olajszennyeződést okoznak, vagy ész nélkül irtják az erdőket – jegyzi meg halkan a sztár. – Ha ilyesmiről hallok, mindig fölmegy bennem a pumpa, és bűnös gondolatok születnek. Persze ezt nem reklámozom, mert nem szeretnék rejtélyes autóbalesetben elhunyni.

A bűn éjszakája 1
A bűn éjszakája. Odakinn tombol az erőszak. Vajon a ház biztonságot nyújt?

A kiváló színészre újabban rátalált a hátborzongató műfaj. A tavaly bemutatott Sinister után – melyben kiégett krimiíróként tűnik föl, aki új lakásának tetőterében brutális gyilkosságok filmen megörökített anyagát találja – itt a legújabb rémület film, A bűn éjszakája. Mindkét film alacsony költségvetésű és mindkettő bőven behozta (hozza) az árát.

Ethan Hawke
A tavaly bemutatott Sinisterben Ethan Hawke

A bűn éjszakája négy nap alatt a befektetett tőke tizenkétszeresét hozta vissza, az amerikai bemutató után!

A sztori szerint a jövő Amerikájában sikerült megfékezni a bűnözést, mert minden évben van egy olyan éjszaka, amikor bárki bármit elkövethet, nem lesz következménye. Az Ethan Hawke által játszott kereskedő és családja nagy bajba kerül a bűn éjszakáján, mert beengednek egy menekülőt erődített otthonukba, és emiatt eszelősök hada kezdi ostromolni őket.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt + 5 =


Scroll to top