Ethan Hawke eljátszik a gondolattal, hogy embereket öl

- filmrakat | 2013. június 22. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Természetesen csak és kizárólag a jó ügy érdekében és annak apropóján gondolkodott erről Ethan Hawke, hogy A bűn éjszakája (The Purge, várható bemutató: 2013. szeptember 5.) című film azt a fikciót dolgozza fel, hogy mi lenne akkor, ha évente egyszer lenne egy olyan éjszaka, amikor bárki megölhet bárkit, következmények nélkül.

Élne a büntetlenséggel Ethan Hawke

Ha a színész (lenti képen) is megkapná a lehetőséget, akkor elsősorban ökoterroristaként a környezetszennyezőket büntetné meg.

Szívesen pottyantanék oda egy-két köteg dinamitot azoknak, akik olajszennyeződést okoznak, vagy ész nélkül irtják az erdőket – jegyzi meg halkan a sztár. – Ha ilyesmiről hallok, mindig fölmegy bennem a pumpa, és bűnös gondolatok születnek. Persze ezt nem reklámozom, mert nem szeretnék rejtélyes autóbalesetben elhunyni.

A bűn éjszakája 1

A bűn éjszakája. Odakinn tombol az erőszak. Vajon a ház biztonságot nyújt?

A kiváló színészre újabban rátalált a hátborzongató műfaj. A tavaly bemutatott Sinister után – melyben kiégett krimiíróként tűnik föl, aki új lakásának tetőterében brutális gyilkosságok filmen megörökített anyagát találja – itt a legújabb rémület film, A bűn éjszakája. Mindkét film alacsony költségvetésű és mindkettő bőven behozta (hozza) az árát.

Ethan Hawke

A tavaly bemutatott Sinisterben Ethan Hawke

A bűn éjszakája négy nap alatt a befektetett tőke tizenkétszeresét hozta vissza, az amerikai bemutató után!

A sztori szerint a jövő Amerikájában sikerült megfékezni a bűnözést, mert minden évben van egy olyan éjszaka, amikor bárki bármit elkövethet, nem lesz következménye. Az Ethan Hawke által játszott kereskedő és családja nagy bajba kerül a bűn éjszakáján, mert beengednek egy menekülőt erődített otthonukba, és emiatt eszelősök hada kezdi ostromolni őket.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

négy + kilenc =