Erotikus musical is lesz a sikerregényekből?

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Erotikus musical is lesz a sikerregényekből? Könnyen előfordulhat, mivel A szürke ötven árnyalatának írója a zenés műfaj felé kacsintgat…

Erotikus musical is készülhet.A szürke ötven árnyalata-trilógia szerzője – aki egyben a belőle készülő filmek egyik producere is – azt tervezi, hogy újabb műfajt hódít meg. E. L. James musicalt írna sikerregényeiből. A The Sun szerint az írónő már tárgyalt is színházi szakemberekkel, akik szerint a könyvek és a már bemutatott első film világsikere miatt biztos, hogy a musical évekig telt házzal menne, tehát készüljön csak el a zenés darab.

A második filmet is – amely merészebb erotikus jeleneteket tartalmaz, mint az első -, hatalmas várakozás előzi meg. A sötét ötven árnyalatának természetesen ismét Dakota Johnson, Jamie Dornan és Rita Ora a főszereplői.

Az első filmre rekord mennyiségű jegyet adtak el nálunk elővételben, és valószínűleg ez az idén sem lesz másképp: sok helyen már árulják a jegyeket, és a legtöbb mozi premier előtt, 8-án szerda este műsorára tűzi a filmet.

Forrás: UIP Hírek

 

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top