Erotikus film: Nymphomaniac

Lars von Trier legújabb erotikus filmjének, a Nymphomaniac című alkotásának hazai forgalmazását a Vertigo Média kft. sajtóközleményben jelentette be. A kétrészesre tervezett film nyolc epizódban meséli el egy nő nimfománná válását, bővelkedve az erotikus jelenetekben, melyek a szexuális aktust is jócskán bemutatják. A régóta várt mozit – feltehetőleg annak erotikus mivolta miatt – folyamatosan találgatások veszik körül.
Az alkotás világpremierje várhatóan Cannes-ban lesz.

Erotikus jelenetek

Nymphomaniac-2
Nymphomaniac – erotikus mozi

Shia LaBeouf bevállalta

A Mirror cikke szerint a filmsztárok közül volt aki vállalta – például Shia LaBeouf – , hogy a forgatás alatt nem csak imitálja az aktust, hanem hajlandó azt élesben is produkálni. LaBeouf egyébként elmondta, hogy amit csinálni kell, azt a forgatókönyv tartalmazza. Azok a jelenetek, melyek esetleg sértenek valamilyen szabályt, ki lesznek takarva, de egyébként élesben történik minden.

A film egyébként igazi sztárparádét vonultat fel, a Nymphomaniac-ban szerepelni fog többek között Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe, Udo Kier, Jean-Marc Barr, és Caroline Goodall is.

Nymphomaniac-2
Nymphomaniac

Lars von Trier rendezőtől sem az erotikus tartalommal fűszerezett film készítése, sem a botrány nem áll távol. Legbotrányosabb megnyilvánulása a legutóbbi, Melankólia című drámájának Cannes-i bemutatójához kapcsolódik, ahol Hitler és a nácizmus iránti szimpátiája került szóba. A rangos filmfesztiválon ennek ellenére a Melankóliával Arany Pálmát nyert, és megkapta az év legjobb európai filmjének járó Európa Filmdíjat is.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő − tizenegy =


Scroll to top