Erotikus film: Nymphomaniac

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Lars von Trier legújabb erotikus filmjének, a Nymphomaniac című alkotásának hazai forgalmazását a Vertigo Média kft. sajtóközleményben jelentette be. A kétrészesre tervezett film nyolc epizódban meséli el egy nő nimfománná válását, bővelkedve az erotikus jelenetekben, melyek a szexuális aktust is jócskán bemutatják. A régóta várt mozit – feltehetőleg annak erotikus mivolta miatt – folyamatosan találgatások veszik körül.
Az alkotás világpremierje várhatóan Cannes-ban lesz.

Erotikus jelenetek

Nymphomaniac-2
Nymphomaniac – erotikus mozi

Shia LaBeouf bevállalta

A Mirror cikke szerint a filmsztárok közül volt aki vállalta – például Shia LaBeouf – , hogy a forgatás alatt nem csak imitálja az aktust, hanem hajlandó azt élesben is produkálni. LaBeouf egyébként elmondta, hogy amit csinálni kell, azt a forgatókönyv tartalmazza. Azok a jelenetek, melyek esetleg sértenek valamilyen szabályt, ki lesznek takarva, de egyébként élesben történik minden.

A film egyébként igazi sztárparádét vonultat fel, a Nymphomaniac-ban szerepelni fog többek között Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe, Udo Kier, Jean-Marc Barr, és Caroline Goodall is.

Nymphomaniac-2
Nymphomaniac

Lars von Trier rendezőtől sem az erotikus tartalommal fűszerezett film készítése, sem a botrány nem áll távol. Legbotrányosabb megnyilvánulása a legutóbbi, Melankólia című drámájának Cannes-i bemutatójához kapcsolódik, ahol Hitler és a nácizmus iránti szimpátiája került szóba. A rangos filmfesztiválon ennek ellenére a Melankóliával Arany Pálmát nyert, és megkapta az év legjobb európai filmjének járó Európa Filmdíjat is.

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × kettő =


Scroll to top