Erőnek erejével

Erőnek erejével (The Last Stand) című akcióthrillerrel Arnold Schwarzenegger  igazi főhősként tér vissza a filmvászonra. A Terminátor 3: A gépek lázadása volt az utolsó olyan alkotás, melyben főszerepet vállalt, azóta csak kisebb epizódokban tűnt fel. Ebben a filmben Los Angeles-i kábítószer ellenes osztály zsaruságát cseréli fel egy békésnek tűnő határ menti városka főrendőri pozíciójára. Ray Owens sheriff (Arnold Schwarzenegger) már kezd belenyugodni, hogy vidéken szinte semmi sem történik, amikor az egyik hírhedt drogbáró, Gabriel Cortez (Eduardo Noriega) megszökik az FBI fogságából és hihetetlen iramban – egy Chevrolet Corvette C6 ZR1 volánja mögött – a mexikói határ felé száguld, egyenesen Ray Owens sheriff városa felé.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger

ERŐNEK EREJÉVEL (+16)

akció/thriller

Forgatókönyv: Andrew Knauer, Jeffrey Nachmanoff, George Nolfi
Rendező: Jee-woon Kim

Szereplők:

Arnold Schwarzenegger,
Johnny Knoxville,
Rodrigo Santoro,
Forest Withaker,
Luis Guzman,
Rodrigo Santoro,
Jamie Alexander

Magyarországon forgalmazza a ProVideo.
Hazai bemutató: 2013. január 24.
Arnold Schwarzenegger és Forest Whitaker
Arnold Schwarzenegger és Forest Whitaker

ERŐNEK EREJÉVEL – Filmajánló

Ray Owens egy balsikerű művelet miatt érzett elkeseredésében elhagyja a Los Angeles-i rendőrség kábítószerosztályát, sheriffként vigyáz egy álmos határvároska, Sommerton Junction rendjére. Tipikusan olyan helyre csöppen, ahol nem történik soha semmi. A békés semmittevésnek azonban egyik pillanatról a másikra vége szakad, amikor a hírhedt drogbáró, Gabriel Cortez (Eduardo Noriega) elképesztő vakmerőséggel megszökik az FBI rabkonvojából. Kíméletlen zsoldosok segítségével, akiket a jégszívű Burrell (Peter Stormare) vezet.

Cortez az amerikai–mexikói határ felé száguld egy felspécizett kocsiban, egy tússzal az oldalán. Talán azt gondolja, hogy csak egyszerűen áthajt a városon. Vagy nem is gondol semmit, de azt végképp nem, ami végül a városban fogadja.

Szinkronos filmelőzetes

A kék ördög

A Chevrolet Corvette C6 ZR1 típusú csodamasina A kék ördög becenevet kapta, a filmből kiderül, hogy nem véletlenül. Talán elég annyi róla, hogy egy V8-as, 638 LE motor dorombol benne, ami 6500 fordulat/perc értéken pörög. Maximális (névleges) sebessége: 330 km/h.

Az akciófilmes ikon Arnold Schwarzenegger végre főszerepben tér vissza a mozivászonra a dél-koreai rendező, Kim Jee-woon első amerikai filmjében, a kőkemény Erőnek erejével-ben.

Arnold Schwarzenegger és Rodrigo Santoro
Arnold Schwarzenegger és Rodrigo Santoro
Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 4 =


Scroll to top