Érdekességek Emily Bluntról új filmje apropóján

A legfrissebb hírek mellett érdemes Emily Blunt színésznő életének korábbi érdekességeit is megismerni. Az alábbiakban hét olyan dolgot adunk közre Emily Bluntról, melyek között akár képtelenségnek tűnő is lehet, ám ettől még helytálló az információ. A cikknek két apropója is van: egyrészt a világhírű filmsztár február 23-án született (Horoszkópja: Halak), másrészt ahogy a címben is utaltunk rá, 2018. májusában a mozikba kerül Emily Blunt izgalmas új filmje, a Hang nélkül (A Quiet Place) című thriller.

Hang nélkül - Emily BluntEmily Blunt a Hang nélkül című filmben

A gyönyörű színésznő új filmjében egy különös rém tartja rettegésben egy tanya lakóit, ami a legkisebb zajra is lecsap. A család eddig kijátszotta a szörnyet úgy, hogy nem beszéltek egymással…

A filmet a színésznő férje, John Krasinski rendezte, aki az egyik forgatókönyvíró és a másik főszereplő is, tehát elmondhatjuk, hogy a műfaja ellenére valódi családi moziról van szó.

Emily Bluntra Az ördög Pradát visel fanyar titkárnőjeként figyelt fel a világ, és ehhez a filmhez kötődik az első tudnivaló is. A következő érdekességeket gyűjtöttük össze:

7 dolog, amit még te sem tudtál Emily Bluntról

  1. Az Oscar-jelölt Stanley Tucci divatszerkesztőt alakít a Pradában, és azóta Blunt sógora lett. Elvette ugyanis a színésznő húgát, Felicityt. Blunt és Krasinski 2010-es esküvőjén talált rájuk a boldogság, ugyanis ott találkoztak.
  2. Kamaszkorában beszédhibás volt, és a színészet jelentette számára a terápiát, hogy leküzdhesse ezt a problémát.
  3. Írtak neki egy dalt. Blunt 2005 és 2008 között Michael Bubléval járt, aki annyira bele volt zúgva, hogy hozzá írta az Evereything című dalt.
  4. Képzett énekesnő és csellista. A Vadregény című filmben hallhattuk énekelni, a Szerelmem nyara című filmben pedig csellózik.
  5. Majdnem ő lett Fekete Özvegy a Marvel-filmekben, de aztán egy másik produkció miatt visszalépett, és Scarlett Johansson kapta meg a szerepet. Egyébként el tudjuk képzelni, amint Emily fekete bőrszerkóban lehajít valakit a harmadikról? Ugye hogy képtelenség?
  6. Kis korában volt egy kínos találkozása az Anyakirálynővel. A színésznő nagyapja magas rangú katonatiszt volt, aki egyszer elvitte kislányát egy ünnepségre, ahol az Anyakirálynő (II. Erzsébet érdesanyja) is megjelent. Amikor bemutatták egymásnak, Emily meglengette kedvenc plüssállatát, amely a fokozott igénybevétel miatt rendkívül koszos volt. „Ó, látom, nagyon szereted őt” – reagált udvariasan az Anyakirálynő.
  7. Legszívesebben házakat újítana fel

    „Ez lenne az álom munka számomra – árulja el a Vanity Fair idei januári számában. – Imádok különféle anyagokkal dolgozni és kitalálni, az egyes szobáknak mi legyen a története. Néha le sem tudok szakadni a Pinterestről.”

Plusz egy információ, ami Emily Blunthoz kapcsolódik: még idén a mozikba kerül a Mary Poppins visszatér című musical, melynek a címszerepét a remek színésznő alakítja.

Forrás: IMDB, UIP Hírek

Scroll to top