Quantcast

Énekelj! 2 (2021) amerikai animációs film

A zene ereje képes meggyógyítani a legbánatosabb szíveket is!

Az elszánt koala, Buster Moon, és az ő állati sztárcsapata az eddigi leglátványosabb szuperműsorukra készülnek… a világ szórakoztatóiparának csillogó fővárosában. De hogy semmi sem mehet simán! Csak akkor kapnak lehetőséget,ha meggyőznik a világ legzárkózottabb rocksztárját, hogy csatlakozzon hozzájuk...

Miről szól az Énekelj! 2 (Sing 2)?

Magyarul beszélő amerikai film. Animációs film, Zenés, Vígjáték. Játékidő: 156 perc, korhatár: 6 év. Sing 2 a nemzetközi filmadatbázisban

Összefoglaló

Az Illumination nagy sikerű, zenés animációs filmje folytatódik nagy álmokkal és káprázatos slágerekkel, hiszen az elszánt koala, Buster Moon, és az ő állati sztárcsapata az eddigi leglátványosabb szuperműsorukra készülnek… a világ szórakoztatóiparának csillogó fővárosában.

Csak egy bökkenő van: először meg kell győzniük a világ legzárkózottabb rocksztárját (az eredetiben a legendás ikon, Bono a hangja), hogy csatlakozzon hozzájuk.

Buster és csapata sikerre vitte az Újhold Színházat, de Buster nagyobb trófeát szemelt ki magának: új műsorral akar előrukkolni a Kristálytorony Színházban a csillogó-villogó Redshore Cityben.

Ám összeköttetések híján Buster és társulata kénytelen belopni magát a világhíres Crystal Entertainment irodáiba, ahol a főnök egy könyörtelen farkas mogul, Jimmy Crystal. A kis csapat kétségbeesetten próbálja felkelteni Mr. Crystal figyelmét, és Günter előáll egy elképesztő spontán ötlettel, amelyhez aztán Buster is gyorsan csatlakozik: azt ígérik, hogy az új műsor sztárja a rocklegenda oroszlán, Clay Calloway lesz.

A gond csak annyi, hogy Buster még sosem találkozott Clayjel, aki elzárkózott a világtól már több, mint egy évtizede, amikor elveszítette feleségét, és azóta színét sem látták…

Miközben Günter segít Busternek megálmodni egy nem is evilági színházi remekművet, és miközben egyre nagyobb a nyomás (és a fenyegetés) Mr. Crystal részéről, Buster nekivág, hogy felkutassa Clayt, és rábeszélje, hogy térjen vissza a színpadra.

Ami Buster világsikerről szőtt álmodozásának indul, olyan érzelmes utazássá alakul, amely bizonyítja, hogy a zene ereje képes meggyógyítani a legbánatosabb szívet is.

A 2021-es filmek adatait a linkre kattintva tudod böngészni! Megnézheted a plakátot és az előzetest is, megismerheted a film rövid tartalmát.
Énekelj! 2 jelenetfotó

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Énekelj! 2 (2021) amerikai animációs film

Énekelj! 2 (2021) amerikai animációs film
Énekelj! 2 (2021) amerikai animációs film plakát

Énekelj! 2 (2021) amerikai animációs film plakát

Hirdetés

Rendezte: Garth Jennings

Magyar hangok: Nagy Ervin, Zsigmond Tamara, Litkey Blanka, Gubik Petra, Tasnádi Bence, Mészáros Máté

Hazai mozipremier: 2021. december 2.

Magyarországon forgalmazza: InterCom

Gyártó: Universal, 2021

Gyártás éve: 2021


A filmben szereplő figurák eredeti hangjai: Matthew McConaughey, Taron Egerton, Tori Kelly, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Bono és sokan mások.

Kövesd a filmeket!


Fotók: UIP-Duna Film © 2021 Universal Studios. All Rights Reserved.


Mit szólsz ehhez az animációs meséhez? Szerintem a gyerekek (is) imádni fogják! Szólj hozzá bátran, vagy nyomj egy LIKE-ot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 3 =

Scroll to top