Emily Blunt legnagyobb rajongója a férje

Emily Blunt legnagyobb rajongója a férje, John Krasinski színész, rendező. Ez derül ki az interjúból, melyet a  című filmjének folytatása kacsán adott. Ők az a házaspár, akiknek a házasságát nem tette tönkre a közös filmezés. Bár a A Quiet Place Part II-ben Krasinski már nem szerepel…

Emily Blunt legnagyobb rajongója a férje
Emily Blunt a Hang nélkül című filmben

Azt tartják Hollywoodban, hogy nem jó, ha egy pár tagjai ugyanabban a filmben dolgoznak, Emily Blunt és John Krasinski azonban rácáfolnak erre. Már az is szinte csodaszámba megy, hogy 9 éve házasok, és ehhez jön még, hogy állítják: tavalyi nagy sikerük, a Hang nélkül óta csak még nagyobb szerelem. Ráadásul már az utómunkálatoknál tart a film folytatása is, és ez sem ártott a kapcsolatuknak.

John Krasinsk: férj és rajongó

„Az a helyzet, hogy én már akkor Emily legnagyobb rajongója voltam, amikor még nem is találkoztunk, és ez elég jó alap – mondta Krasinski az E! Newsnak. – Az ördög Pradát viselben figyeltem fel rá, azóta nagyjából 72-szer láttam a filmet.”

A színész-rendező szerint kapcsolatuk azért működőképes, mert támogatják egymást, ahelyett, hogy rivalizálnának vagy folyton összevesznének valamin.

Ami a Hang nélkül-t illeti, maguk is meglepődtek a fejleményeken.

„Csak erősebb lett a közös munkától a házasságunk, ami minket is váratlanul ért – nyilatkozta Krasinski az Independentnek. – Nem mintha arra gondoltam volna, hogy majd belerokkan a kapcsolatunk ebbe a filmbe, de ekkora pozitív változásra nem számítottunk. Annyira egymás támaszai lettünk, mint még soha.”

A A Quiet Place Part II-t Krasinski rendezte, de nem szerepel a filmben, Blunt igen. A férfi főszereplő az egyik legkiválóbb ír karakterszínész, Cillian Murphy (Birmingham bandája, Batman: A sötét lovag).

A Hang nélkül folytatásának tervezett hazai bemutatója: 2020. március 26.

Forrás: UIP Hírek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × egy =

Scroll to top