Emily Blunt legnagyobb rajongója a férje

Emily Blunt legnagyobb rajongója a férje, John Krasinski színész, rendező. Ez derül ki az interjúból, melyet a  című filmjének folytatása kacsán adott. Ők az a házaspár, akiknek a házasságát nem tette tönkre a közös filmezés. Bár a A Quiet Place Part II-ben Krasinski már nem szerepel…

Emily Blunt legnagyobb rajongója a férje
Emily Blunt a Hang nélkül című filmben

Azt tartják Hollywoodban, hogy nem jó, ha egy pár tagjai ugyanabban a filmben dolgoznak, Emily Blunt és John Krasinski azonban rácáfolnak erre. Már az is szinte csodaszámba megy, hogy 9 éve házasok, és ehhez jön még, hogy állítják: tavalyi nagy sikerük, a Hang nélkül óta csak még nagyobb szerelem. Ráadásul már az utómunkálatoknál tart a film folytatása is, és ez sem ártott a kapcsolatuknak.

John Krasinsk: férj és rajongó

„Az a helyzet, hogy én már akkor Emily legnagyobb rajongója voltam, amikor még nem is találkoztunk, és ez elég jó alap – mondta Krasinski az E! Newsnak. – Az ördög Pradát viselben figyeltem fel rá, azóta nagyjából 72-szer láttam a filmet.”

A színész-rendező szerint kapcsolatuk azért működőképes, mert támogatják egymást, ahelyett, hogy rivalizálnának vagy folyton összevesznének valamin.

Ami a Hang nélkül-t illeti, maguk is meglepődtek a fejleményeken.

„Csak erősebb lett a közös munkától a házasságunk, ami minket is váratlanul ért – nyilatkozta Krasinski az Independentnek. – Nem mintha arra gondoltam volna, hogy majd belerokkan a kapcsolatunk ebbe a filmbe, de ekkora pozitív változásra nem számítottunk. Annyira egymás támaszai lettünk, mint még soha.”

A A Quiet Place Part II-t Krasinski rendezte, de nem szerepel a filmben, Blunt igen. A férfi főszereplő az egyik legkiválóbb ír karakterszínész, Cillian Murphy (Birmingham bandája, Batman: A sötét lovag).

A Hang nélkül folytatásának tervezett hazai bemutatója: 2020. március 26.

Forrás: UIP Hírek

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc + 6 =

Scroll to top