Emily Blunt első sikere

Emily Blunt első sikereEmily Blunt első sikere nem Az ördög Pradát visel című film volt, ahogy sokan képzelik. És nem is a Hang nélkül, melynek második része 2020-ban kerül a mozikba.

Az alábbiakban kiderül, melyik volt Emily Blunt első jelentősebb filmje, továbbá az is, hogy gyerekkorában miért nem gondolták róla, hogy színésznő lesz.

Emily Blunt első sikere

Mindenki úgy tudja, hogy Emily Blunt Az ördög Pradát visel című filmmel robbant be a köztudatba, ahol a rettenetes magazin főszerkesztőt alakító Meryl Streep asszisztensét alakította, a színésznő azonban másként emlékszik a küzdelmes kezdetekre.

Állítja, első jelentős alakítását a 2004-es Szerelmem nyara (My Summe of Love) című angol drámában nyújtotta, amely egy különös leszbikus kapcsolatot ábrázol. Blunt jól emlékezhet, hiszen a film számos jelentős díjat nyert, többek között a brit Oscarnak is becézett BAFTA-t.

A pályakezdő színésznőt nem készítették fel a szerepre, mindent menet közben tanult meg, de az eredmény így is pazar lett.

Nem gondolták, hogy színésznő lesz Emily Blunt

Bluntról kislány korában senki meg nem mondta volna, hogy egyszer ünnepelt színésznő lesz, mert félős volt és rettentően dadogott.

Kitartásának és tanárai lelkes munkájának köszönhetően azonban sikerült leküzdenie dadogását, és menet közben rájött, hogy mindenképpen színésznő szeretne lenne.

Hang nélkül 2

Hamarosan a Hang nélkül 2-ben (A Quiet Place Part II) láthatjuk Bluntot, amelyben a vak, de mindent halló szörnyek elől menekül immár egy csecsemővel gyarapodott családjával.

A nemrég netre kikerült előzetesből kiderül, hogy a folytatásban bepillantást nyerhetünk a történet előzményeibe: felidézik az idegen lények inváziójának kezdetét, de pozitív fejlemény, hogy hőseink később olyan túlélőkkel találkoznak, akik új ellenállási stratégiákkal ismertetik meg őket.

Forrás: UIP Hírek
Fotó: Jonny Cournoyer © 2019 Paramount Pictures. All Rights Reserved

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

négy × kettő =

Scroll to top