Emiatt szenvedett Elisabeth Moss A láthatatlan ember forgatásán


A színésznő kerüli a konditermeket, de itt...

Nem nagyapáink jól ismert sztorija az új A láthatatlan ember (2020), mert az áldozatot, a női főhőst helyezi a középpontba – mondta a Good Morning America adásában Elisabeth Moss (A szolgálólány meséje sorozat sztárja), a film főszereplője.

H. G. Wells eredeti, 1897-ben írt történetében egy zseniális tudós rájön, hogyan válhat láthatatlanná, de nem tud visszaváltozni, emiatt megőrül, és bűncselekményeket követ el – ezzel egyben bűnössé és áldozattá válik.

A most látható filmben viszont az őrült tudós felesége áll a cselekmény középpontjában, akit láthatatlan pszichopata férje egyre hevesebben zaklat.

Megszenvedte a forgatást Elisabeth Moss

Kerüli a konditermeket, ha teheti. Most mégis szükség volt a fizikumára.

Egy csomó akciójelenetet nekem kellett megcsinálnom, verekedtem, estem-keltem, a falnak löktek, leestem a lépcsőn – mesélte a színésznő. – Ez okozott nekem egy kis gondot, mert nem vagyok túl sportos alkat, kerülöm a konditermet, és ha van egy kis időm, leginkább aludni szeretek.

A színésznőnek rengeteg kardiógyakorlatot kellett végeznie és komoly futóedzéseknek vetették alá.

Az ilyen thrillerekben állandóan rohannak a szereplők valami után vagy valami elől, tessék csak megnézni bármelyiket. Viszont voltak azért vicces dolgok is. A verekedési jelenetekben, ahol a láthatatlan emberrel kellett küzdenem, egy kaszkadőr volt az ellenfelem zöld szkafanderben, hogy a számítógép majd láthatatlanná tudja tenni. Ez egyáltalán nem volt félelmetes, végig nagyon jól szórakoztam.

Forrás: UIP Hírek


Ha tetszett a filmes hír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 5 =

Scroll to top