Emiatt szenvedett Elisabeth Moss A láthatatlan ember forgatásán


A színésznő kerüli a konditermeket, de itt...

Nem nagyapáink jól ismert sztorija az új A láthatatlan ember (2020), mert az áldozatot, a női főhőst helyezi a középpontba – mondta a Good Morning America adásában Elisabeth Moss (A szolgálólány meséje sorozat sztárja), a film főszereplője.

H. G. Wells eredeti, 1897-ben írt történetében egy zseniális tudós rájön, hogyan válhat láthatatlanná, de nem tud visszaváltozni, emiatt megőrül, és bűncselekményeket követ el – ezzel egyben bűnössé és áldozattá válik.

A most látható filmben viszont az őrült tudós felesége áll a cselekmény középpontjában, akit láthatatlan pszichopata férje egyre hevesebben zaklat.

Megszenvedte a forgatást Elisabeth Moss

Kerüli a konditermeket, ha teheti. Most mégis szükség volt a fizikumára.

Egy csomó akciójelenetet nekem kellett megcsinálnom, verekedtem, estem-keltem, a falnak löktek, leestem a lépcsőn – mesélte a színésznő. – Ez okozott nekem egy kis gondot, mert nem vagyok túl sportos alkat, kerülöm a konditermet, és ha van egy kis időm, leginkább aludni szeretek.

A színésznőnek rengeteg kardiógyakorlatot kellett végeznie és komoly futóedzéseknek vetették alá.

Az ilyen thrillerekben állandóan rohannak a szereplők valami után vagy valami elől, tessék csak megnézni bármelyiket. Viszont voltak azért vicces dolgok is. A verekedési jelenetekben, ahol a láthatatlan emberrel kellett küzdenem, egy kaszkadőr volt az ellenfelem zöld szkafanderben, hogy a számítógép majd láthatatlanná tudja tenni. Ez egyáltalán nem volt félelmetes, végig nagyon jól szórakoztam.

Forrás: UIP Hírek


Ha tetszett a filmes hír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 3 =


Scroll to top