Elveszett szerelmes ereklye

Már padokat is gyűjtenek a rajongók? Nyoma veszett annak az utcai padnak, amelyen a Csillagainkban a hiba című tinédzserrománc szerelmesei ültek a mozifilm amszterdami jeleneteiben.

Csillagainkban a hiba jelenetfoto 4
Hová lett az amszterdami pad?

A John Green azonos című szerelmes regénye alapján készült filmben a fiatalok ezen a zöld padon ülve beszélgetnek és csókolóznak egymással. Az ülőalkalmatosság eltűnése legalább egy hónapig észrevétlen maradt, mivel egy hatalmas virágos ládát tettek a helyére.

A rejtélyes ügyben maga a város is gyanúsított, mivel könnyen lehet, hogy a régi padot egyszerűen elvitték helyreállítani, de az is előfordulhat, hogy a helyi lakók megelégelték a megnövekedett turistaforgalmat, vagy vandálok áldozata lett a pad, vagy épp a szerelemes mozi rajongói akartak maguknak egy darabot a filmtörténelemből.

“Ez egy picit nyugtalanító, mert általában jól rajtuk tartjuk a szemünket, de ennek bizony nyoma veszett” – jegyezte meg Stephan van der Hoek, a város illetékese. Mint elmondta, a mozifilm rajongói kezdték kérdezgetni, hogy merre találják az ominózus padot, amelyből egyébként több száz hasonló található a városban.

Csillagainkban a hiba jelenetfoto 3
Shailene Woodley és Ansel Elgort

Van de Hoek szerint a padot heteken belül pótolják, már amennyiben a városnak van raktáron ilyenje. A férfi szerint mindenesetre érdemes az eBay-en nézelődni, hátha feltűnik rajta a pad.

A Shailene Woodley és Ansel Elgort főszereplésével készült mozi cselekményének egy része Amszterdamban játszódik. A kulcsjelenetek egy része az Anne Frank Házhoz kötődik, ám ezeket a momentumokat valójában díszletek közt és nem a valódi helyszínen vették fel.

Az intézmény szóvivője, Annemarie Bekker szerint a látogatók gyakran érdeklődnek a szerelmes filmről, különösen a múzeum padlásszobájáról, ahová azonban nem engedik fel őket.

Forrás: MTI | BBC

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom − hat =


Scroll to top