Elveszett szerelmes ereklye

- filmrakat | 2014. július 3. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Már padokat is gyűjtenek a rajongók? Nyoma veszett annak az utcai padnak, amelyen a Csillagainkban a hiba című tinédzserrománc szerelmesei ültek a mozifilm amszterdami jeleneteiben.

Csillagainkban a hiba jelenetfoto 4

Hová lett az amszterdami pad?

A John Green azonos című szerelmes regénye alapján készült filmben a fiatalok ezen a zöld padon ülve beszélgetnek és csókolóznak egymással. Az ülőalkalmatosság eltűnése legalább egy hónapig észrevétlen maradt, mivel egy hatalmas virágos ládát tettek a helyére.

A rejtélyes ügyben maga a város is gyanúsított, mivel könnyen lehet, hogy a régi padot egyszerűen elvitték helyreállítani, de az is előfordulhat, hogy a helyi lakók megelégelték a megnövekedett turistaforgalmat, vagy vandálok áldozata lett a pad, vagy épp a szerelemes mozi rajongói akartak maguknak egy darabot a filmtörténelemből.

“Ez egy picit nyugtalanító, mert általában jól rajtuk tartjuk a szemünket, de ennek bizony nyoma veszett” – jegyezte meg Stephan van der Hoek, a város illetékese. Mint elmondta, a mozifilm rajongói kezdték kérdezgetni, hogy merre találják az ominózus padot, amelyből egyébként több száz hasonló található a városban.

Csillagainkban a hiba jelenetfoto 3

Shailene Woodley és Ansel Elgort

Van de Hoek szerint a padot heteken belül pótolják, már amennyiben a városnak van raktáron ilyenje. A férfi szerint mindenesetre érdemes az eBay-en nézelődni, hátha feltűnik rajta a pad.

A Shailene Woodley és Ansel Elgort főszereplésével készült mozi cselekményének egy része Amszterdamban játszódik. A kulcsjelenetek egy része az Anne Frank Házhoz kötődik, ám ezeket a momentumokat valójában díszletek közt és nem a valódi helyszínen vették fel.

Az intézmény szóvivője, Annemarie Bekker szerint a látogatók gyakran érdeklődnek a szerelmes filmről, különösen a múzeum padlásszobájáról, ahová azonban nem engedik fel őket.

Forrás: MTI | BBC

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 × 2 =