Quantcast

Elton John édesanyját alakítja a Jurassic World sztárja

Bryce Dallas Howard a Jurassic World filmek sztárja köti össze a sorozat új dinós filjét és az Elton Johnról szóló Rocketman című alkotást. Utóbbiban Elton anyját alakítja a gyönyörű színésznő. Nem meglepő módon énekelnie is kell majd a 2019-ben bemutatásra kerülő filmben.

Bryce Dallas Howard színésznő a Jurassic World párizsi bemutatóján

A Jurassic World 3. részének bemutatója 2021-re várható. Bryce Dallas Howardnak van egy jó ötlete, hogyan lehetne feldobni a dinós történet folytatását. Sokakat érdekel, mi történik a színésznővel a dinós filmekben. Legutóbb arról ment a diskurzus a fórumokon, hogy milyen cipőt visel majd és mennyire lesz sz6xi…

Bryce Dallas Howard két új filmjéről is nyilatkozott

Az első rész sikere és után a mögöttünk lévő nyár nagy durranása volt a Jurassic World: Bukott birodalom, és az alkotók már javában készülnek a következő részre. A női főszereplőnek, Bryce Dallas Howardnak már van is ötlete, mivel lehetne még jobban feldobni a folytatást.

Visszahoznék annyi régi szereplőt a Jurassic Parkból, amennyit csak lehet – mondja a színésznő legújabb interjújában. – Jó kezdetnek bizonyult, hogy Jeff Goldblum pár pillanatra felbukkant a Bukott birodalomban, de ez azért nagyon kevés. Meg kellene mutatni, hogy a többi karakter hova jutott az eltelt 25+ év alatt, mit gondolnak a dinóprojektről, és mit tesznek a totális katasztrófa láttán. A Bukott birodalomban kinyitották Pandora szelencéjét, a dinók rászabadultak a világra, a harmadik rész nagy kérdése az lesz, mit lehet ezzel kezdeni.

Bryce Dallas Howardot hamarosan tőle szokatlan szerepben láthatjuk az Elton John felemelkedését megéneklő Rocketman című filmben.

Ilyen még nem fordult elő velem, egyrészt Elton anyját alakítom, másrészt énekelek is – nevet a színésznő. – Mondjuk utóbbi nem meglepő, hiszen ez egy musical fantasy, amely Elton zenéjével meséli el a történetét. Mindent elsöprő energia és szív van benne, humoros, gunyoros és teátrális, ami a műfajra – és Eltonra is – annyira jellemző.

Scroll to top