Ezt most jól elszúrta Salma Hayek

Olyanhoz adta a nevét, amiért később bocsánatot kért

Salma Hayek a Mint egy főnök című filmben

Természetesen nem a Mint egy főnök című filmben nyújtott alakítására gondolok, amikor azt mondom, elszúrta Salma Hayek. Egy olyan dolgot támogatott, amit nem kellett volna. Aztán nagyon bocsánatot kért. Olvasd tovább és megtudod miről is van szó:

A gyönyörű filmsztár nyilvánosan bocsánatot kért, amiért úgy méltatott egy könyvet, hogy nem is olvasta.

Instagramon méltatta a könyvet – nem kellett volna

A nemrég megjelent American Dirt (Amerikai mocsok) című regényről van szó, amelyben egy mexikói anya és fia Amerikába szöknek a drogkartellek háborúja elől, miután családtagjaikat megölték. A könyv a negyedik helyre ugrott az Amazon bestsellerlistáján, Stephen King és Oprah Winfrey is elismerően szólt róla.

Hozzájuk csatlakozott a mexikói származású Hayek, amikor Instagram-oldalán felmutatta a kötetet, és üdvözölte, hogy hangot ad azoknak, akiket elnémítanak.

Csakhogy közben számos mexikói-amerikai értelmiségi tiltakozott, mivel szerintük a regény a Mexikóról alkotott káros sztereotípiákat erősíti, és többet árt, mint használ.

Hayek sok elmarasztaló üzenetet kapott, ezért leszedte a képet, és elnézést kért amiatt, hogy olyasmihez szólt hozzá, amiről kevés fogalma van, egyben megköszönte bírálóinak, hogy felhívták a figyelmét tévedésére.

Salma Hayeket legközelebb a Mint egy főnök című vígjátékban láthatjuk, amelyben kivételesen ő a főgonosz: könyörtelen kapitalistaként meg akar kaparintani magának egy szépségipari vállalkozást, amelyet két közeli barátnő (Tiffany Haddish, Rose Byrne) nulláról épített fel.

Forrás: UIP Hírek


Ha tetszett a filmes hír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 1 =

Scroll to top