Dögös színésznőkkel készült Elizabeth Banks új filmje, a Charlie angyalai

Írta, rendezte, szerepel benne és producere a 2019-es Charlie angyalainak Elizabeth Banks. Joggal jelenthetjük ki: ez az Ő filmje!

Színészként már többször bizonyított Eliizabeth Banks

Elizabeth Banks megdöbben

Ha a házasság bejött, akkor a munka sem lehet olyan nehéz. Ez Elizabeth Banks (fenti gif képen), a csodálatos színésznő-író-rendező és producer férje jelmondata.

26 évnyi együttlét és két gyerek után jöttek rá, hogy egy közös céggel teljesíthetik ki kapcsolatukat, és Banks legújabb, és nagy sikerre esélyes akcióvígjátéka, az új Charlie angyalai (Charlie’s Angels, hazai bemutató: 2019 november) már e cég segítségével jött létre.

– Meguntam, hogy folyton arra várjak, mikor keresnek már meg azzal a szereppel, aminek az eljátszására születtem – mondja Banks. – Szükségből, ambícióból és egy kis sértődésből lettem producer…

Banks dögös angyalai

Banks dögös angyalai
Ella Balinska, Kristen Stewart és Naomi Scott

Hirdetés

Sőt, Banks azt mondja, a Charlie angyalai is ebből a tapasztalatának kiterjesztéséből született: elképzelte, mivé válhat egy három dögös csajjal (Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska) működő magándetektív-ügynökség 1970-től mostanáig: és az eredmény a nemzetközi női titkosügynökök hálózata lett, amely bárhol sikerrel lép fel a férfiak ellen…

Forrás, fotó: IC Press, giphy.com

Charlie Angyalai jelenetfotó
Charlie Angyalai jelenetfotó: a három Angyal és Elizabeth Banks

Azóta történt: Elkészült a 2019-es akcióvígjáték filmajánlója a szinkronizált előzetessel és a jelenetfotókkal. Itt megnézheted: Charlie Angyalai (2019)

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

húsz + 4 =

Scroll to top