Elizabeth Banks másnap sárgában

Elizabeth Banks hamarosan a Másnaposok szerencséje című filmvígjátékban szerencsétlenkedik, majd felbukkan a Tökéletes hang második részében is, mint színész és rendező!

Másnaposok szerencséje - Jelenetkép 1
Elizabeth Banks – másnap szerencsétlenség szerencsétlenség hátán

2014. május 29-től lesz látható a hazai mozik műsorán a Másnaposok szerencséje, melyben Meghan (Elizabeth Banks) a csinos és munkamániás riporter egy nem tervezett, de váratlanul jól végződött buli után Los Angeles egyik lepukkant külvárosi negyedében találja magát telefon, személyi, autó és pénz nélkül. Legnagyobb álma, hogy hírbemondó lehessen, és csak pár órája van a tegnapi sárga partirucijában eltipegni a züllött városrészen át élete legfontosabb meghallgatására, amihez természetesen minden szembejövőnek lesz egy-két szava.

Másnaposok szerencséje - plakát
Másnaposok szerencséje filmajánló itt!

Elizabeth  Banks, a színésznő

Elizabeth Banks hamar Hollywood egyik legkeresettebb színésznőjévé vált. Láthattuk többek között Az éhezők viadala első és második részében, a Pókember 3.-ban és a Mindenképpen talánban.

A rendező

Tökéletes hang (Pitch Perfect)
Tökéletes hang – már készül a folytatás Elizabeth Banks rendezővel

Ahogy a bevezetőből sejteni lehet, Bankst láthattuk a Tökéletes hang című film első részében is, amelynek produceri teendőit is ellátta, férjével, Max Handelmannal karöltve. Most pedig már a film folytatásán dolgozik Rebel Wilsonnal és Anna Kendrickkel, amelyben az egyik főszerep mellett a rendezést is bevállalta.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy + tizenhárom =


Scroll to top